VALORANT:

VALORANT: "Nunca Olvidados" skinek érkeznek hamarosan a játékba

A mexikói halottak napja ihlette meg a Riot Games-t.

A "Día de los Muertos", magyarul a "Halottak napja" bár ebben a kifejezésben Magyarországon is közismert nap, Mexikóban más jelentéssel bír. A kétnapos ünnep során ugyanis nem a gyászé, hanem az örömé a hangsúly az észak-amerikai országban, ellenben ugyanúgy megemlékeznek elvesztett szereteikről, például úgy, hogy az elhunyt személy kedvenc ételeit fogyasztják, vagy egy oltárt építenek neki, de ugyanúgy ki szoktak menni az emberek a temetőbe, mint többek között kis hazánkban is szokás.

Ennek hatására döntött úgy a Riot Games, hogy az emberek az ünnep során viselt, olykor rengeteg színben pompázó ruhakölteményei alapján több skint is készített a különböző fegyverekhez. A bejelentésben hangsúlyozták, hogy szerették volna a lehető legpontosabban megjeleníteni az ünnepet a skineken, amelyek a Vandal, Bulldog, Frenzy és Ares fegyverekre lesznek elérhetők, de ezen kívül egy mexikói kés is gyűjteményünket gazdagíthatja.

A teljes skincsomag 5,100 VP-be fog kerülni, ha viszont csak egy adott skint szeretnénk magunkénak tudni, annak 1,275 VP lesz darabja. Ha ez az egyetlen skin csak a kés lenne, annak az ára 2,550 VP lesz, és a mai naptól máris beszerezhetők.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!