VALORANT: Tud a Riot Games a Jett-bugról, későbbre várható a javítása

VALORANT: Tud a Riot Games a Jett-bugról, későbbre várható a javítása

Elismerték, hogy a Jettet érintő változás valójában egy bug, de később várható a javítása.

Október 19-én, két nappal ezelőtt pubikálta a Riot Games a VALORANT 3.08-as frissítését. Ugyan a patch hivatalos bemutatását úgy mutatták be (mint ahogy mi is így vettük át), hogy "egyetlen ügynöknek sem esett bántódása", a játékosok bejelentése alapján mégsincs így: ugyan akár egy nerfnek is minősülhetett volna, a fejlesztőgárda elismerte, hogy egy bug miatt viselkedik másképpen Jett, mint kellene.

Egészen pontosan Jett képességei kapcsán érkeztek a visszajelzések. Ha ugyanis az Updraft képességet használod, az animáció során jóval lassabban veszi elő a kését. Ezen kívül a Tailwind esetén is később veszi kézbe a fegyverét a dash-t követően, ezáltal nehezebben tudja a játékos viszonozni az ellenfél esetleges lövéseit. Az Updraft ability ára ráadásul drágább is lett, így dilemma elé is állíthatja a játékost, hogy érdemes-e megvásárolni. A Riot Games mindenesetre hivatalos Twitter-profilján már jelezte, hogy tudnak a problémáról, de tekintve, hogy súlyosságát tekintve nem akkora, mint például egy játékot összeomlasztani képes bug, a javítása csak a következő, 3.09-es frissítéssel érkezik.

Jett az egyik legnépszerűbb duelist a játékban, egyesek pedig arról is meg vannak győződve, hogy a legjobb ügynök is az elérhetőek közül. A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság VALORANT versenyén szinte nem is volt olyan mérkőzés, ahol legalább az egyik csapat valamely játékosa ne választotta volna őt. Ez a változás viszont akár nagy befolyással is bírhat a mérkőzésekre, hogy éppen hogyan és mikor érdemes használni a képességeit. A történethez viszont az is hozzátartozik, hogy van a közösségnek egy olyan része is, amely régóta kéri, hogy nerfeljék Jettet, így érdekes lesz nézni, mi lesz ennek az egésznek a folytatása.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!