Hirdetés

A CDPR két versenylovához biztos nem érkezik meg idén a next-gen update

Egy kicsivel több időt kell várnunk a hivatalos megjelenésekig.

Hirdetés

Hivatalos Twitter-oldalán jelentette be a lengyel CD Projekt Red, hogy ugyan jelenleg is folyamatban van két, népszerű címének, a Witcher 3: Wild Hunt és a Cyberpunk 2077 next-gen konzolokra való portolása, a játékokat fejlesztő csapatok visszajelzése alapján kénytelenek elhalasztani mindkettőnek a megjelenését néhány hónappal.

A fejlesztők célkitűzése szerint a Cyberpunk 2077 2022 első negyedévében, míg a Witcher 3: Wild Hunt kicsit később, 2022 tavaszán jelenne meg.

A Witcher 3: Wild Hunt 2015 májusában jelent meg PC, Xbox One és PlayStation 4 konzolokra, ezt később ugyanezen év októberében egy Nintendo Switch-verzió követte, míg a Cyberpunk 2077 2020. december 10-én jelent meg a Switch-et leszámítva ugyanezen konzolokra. Utóbbi játék pedig eléggé viharos körülmények között került a boltok polcaira: ugyan több Steam-rekordot is sikerült megdöntenie (és a SteamDB információi szerint jelenleg a 4. helyen áll a játék a "legtöbb egyidejű játékoslétszám" kategóriában 1.05 millió játékossal), a megjelenést követően számtalan kisebb-nagyobb bug visszajelzése mellett a CD Projekt Red részvényeinek értéke is zuhanásnak indult, sőt még egy pert is kilátásba helyeztek a cég ellen. Azóta rengeteg kisebb-nagyobb frissítéssel igyekezett orvosolni a problémákat a CDPR, a next-gen verzió elhalasztásával pedig inkább elkerülné a lengyel cég, hogy megismétlődjön a történelem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés