Januárban jön: íme a teljes trailer a Dota: Dragon's Blood második szezonjáról

Januárban jön: íme a teljes trailer a Dota: Dragon's Blood második szezonjáról

Íme az első trailer a Dota anime második szezonjáról, és már nem is kell rá olyan sokat várni.

Alighanem senkit nem ért meglepetésként, hogy folytatják a Dota: Dragon's Blood animét. A földkerekség egyik legnépszerűbb MOBA-ja méltó televíziós változatot kapott, ráadásul a Netflix tényleg tett róla, hogy már az első évada is üssön.

Már azt is tudni lehet, hogy a Book 2 Dota: Dragon’s Blood 2022 januárjában jelenik meg, és ismét Ashley Miller producer égisze alatt - Leginkább a Thor és az X-Men: First Class filmek miatt lehet ismerős -, miközben besegít neki Kaiju Boulevard és a Studio Mir, akik éppenséggel a The Witcher: Nightmare of the Wolfon is dolgoztak. Nem csoda, hogy azonnal a folytatás mellett döntöttek, hiszen 47 országban - köztük Magyarország is - azonnal bekerült a top 10-es listákra a megtekintéseket illetően. Óriási volt tehát az érdeklődés a Dota anime iránt.

A kérdés az, hogy vajon miként folytatódik majd a történet, ráadásul több szálon is várjuk a fejleményeket:

Invoker bosszúja

Az Elf ezer évig várt, hogy bosszút álljon Selemene-n, és miután az istennő vereséget szenvedett Terrorbladetől, most Invoker kegyének van kitéve. Vajon életben hagyja vagy megöli Selemenét, esetleg egyszerűen megfosztja hatalmától? Az istennő számára az ereje elvesztésének gondolata vitathatatlanul rosszabb sors, mint a halál, különösen, ha szemtanúja kell, hogy legyen, ahogy egy másik személy átveszi erejét, és maga is istenné válik.

Mene visszatér?

A tündék még mindig úgy vélik, hogy a lótuszvirágok kulcsfontosságúak az egykori istennő, Mene megidézéséhez, de Invoker időközben felfedte Miranának, hogy ez egyszerűen nem igaz, és a hamis jóslatot azért terjesztette el, hogy a két oldal háborút vívjon egymással. Invoker nagy hazudozó, így kíváncsian várjuk, hogy az egykori istennő visszatér-e.

Terrorblade

Terrorblade küldetése, hogy megszerezze mind a nyolc Eldwurm lelket, és ha sikerül, az egész világot a saját képére formálhatja. Ez lenne a földi pokol.

Uldorak a föld, és Invoker a víz lelke, akiket megismertünk eddig. Még mindig rengeteg lélek maradt, és valószínű, hogy Terrorblade igyekszik majd begyűjteni a legtöbbet, mielőtt összecsapna a sorozat hőseivel.

Davion sorsa

Slyark lelkével Davion Eldwurmmá változott, de ennek következtében elveszítette minden önuralmát. A sárkánylovagok sikeresen helyreállították Davion emberi alakját, és most majd arra törekednek, hogy Slyark lelkét eltávolítsák a testéből.

Eközben Fymryn, aki hátat fordított vallásának és feladta hitét Meneben, nekilátott Davion és más sárkánylovagok üldözésének. Megvan az ereje, hogy megakadályozza Davion átalakulását, miközben együtt dolgozik Invokerrel is, aki megbízta, hogy hozza el Daviont, mert Slyark lelkét meg akarja szerezni Terrorblade számára.

Elfek

A Sötét Hold Rend elvesztette minden erejét Selemene bukásának köszönhetően, és soha nem voltak ennyire sebezhetőek. Mivel Luna megsérült, Miranának kell vezestnie a népét.

Nektek hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!