Végéhez érhet Bubzkji kálváriája, eladná az Astralis?

Végéhez érhet Bubzkji kálváriája, eladná az Astralis?

Bojler..., várj, nem. Bubzkji eladó! - így szólhat az Astralis ajánlata több csapatnak is.

Az Astralis október eleje óta folyamatosan házal csapatoknál Bubzkji eladásával - jelentette Christian Slot a Jaxontól. Bubzkji Astralis karrierje minden volt eddig, csak szép nem: több időt töltött a kispadon, mint a kezdőben, és úgy tűnik csak akkor játszatják, ha nagyon muszáj, miközben a képességei láthatóan megvannak ahhoz, hogy az egyik legjobb legyen a csapatában a 2019-es V4 MVP-je.

A legújabb és egyben legnagyobb csapás Bubzkji életében az volt, amikor az IEM Fall EU RMR-on segítette a csapatát kvalifikálni, majd a Major előtt a szervezet bejelentette gla1ve visszatérését és a fiatal dán kispadra kerülését. Távozását még valószínűbbé teszi k0nfig potenciális leigazolása a stockholmi esemény után. Nem tudni, hogy hol köthet ki Bubzkji, a Jaxon riportjából csak az derül ki, hogy több csapatnak is felkínálta őt az Astralis.

Az Astralis felállása device lelépése óta folyamatosan forró téma. Az egykoron legendás csapat, aminek magja négy Majort nyert három év alatt, szinte eltűnt az online érában, miközben a játékosok kiégéssel és a szervezet tízfős felállásról szóló álmaival küzdöttek. Jelenleg a pletykák arról szólnak, hogy az év végén Magisk, zonic és dupreeh is távozni fognak, így a Bubzkjival kapcsolatos értesülést is számításba véve csak gla1ve, Xyp9x és Lucky helye biztos az Astralisban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!