K0nfig elhagyta a Complexityt, irány az Astralis?

K0nfig elhagyta a Complexityt, irány az Astralis?

21 hónap után távozik a "Jaggernaut" sztárja, aki a csuklósérülése miatt már hetek óta a partvonalról várja a folytatást.

Kristian "k0nfig" Wienecke elhagyta a Complexityt, mert "más irányt választott" 2022-re - jelentette be a szervezet tegnap este. k0nfig távozása bizonyára nem éri meglepetésként azokat, akik szeptemberben találkoztak a Jaxon riportjával (melyről mi is írtunk itt - a szerk.). Eszerint a dán sztárjátékos távozása egyben azt is jelenti, hogy valamikor a közeljövőben - valószínűleg a Major után - csatlakozni fog az Astralishoz.

k0nfig 21 hónapot töltött a Complexityben, de augusztus óta nem játszott az igencsak szerencsétlen csuklósérülése miatt. Szeptember óta coldzerát használja a szervezet a dán játékos helyén, akit ingyen igazoltak a FaZe-től. Bár kérdéses volt, hogy k0nfig esetleges felépülése után mit kezdenek a brazillal, ez a dilemma most megoldotta magát. Ami pedig a coL Major-álmait illeti, azok már összetörtek a múltheti csoportkörös kieséssel, de a felállás instabilitása miatt egyébként is vékony jégen táncoltak a 280 pontos levonásuk után.

Az Astralis device távozása óta egy hosszas építkezési szakaszban, több jelenlegi játékosuk szerződése le fog járni az év végén. Magisk, dupreeh, Xyp9x és zonic nem valószínű, hogy újra aláírjanak a dán szervezethez, utóbbi kettő ezt elég nyíltan vállalja is, míg előbbiektől egyelőre nem lehetett hallani semmit. Bubzkji és Lucky viszont biztosan ottlesznek 2022-ben, és a csapat irányítója, gla1ve is aláírt a nyáron három további évre. K0nfig érkezésével a 2022-t megkezdő Astralis felállásának negyedik tagja is megkerült, de nem tudni még, hogy ki lehet az ötödik. Ami az edző személyét illeti, a nyár jelentős része arról szólt, hogy az Astralis új edzője HUNDEN lesz majd, de ez a botránya és eltiltása után kizárt, más név pedig még nem merült fel erre a fontos pozícióra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!