Hirdetés

Minden, amit a Mirny-13 eseményről tudnod kell!

Győzd le a Halhatatlant a Mirny-13 Halloween eseményben!

Hirdetés

Október 28-án elstartolt a World of Tanks 2021-es Halloween eseménye, ahol a főellenséget, a Halhatatlant kell kilőni egy mindent eldöntő, brutális negyedik fázisban. A Hope, azaz Remény kódnévre keresztelt eseményt egészen november 11-éig játszhatjátok, ezalatt lehetőségetek lesz megszerezni a jutalmakat, -na meg persze kiélvezni a mód kihívásait.

A módot könnyű, normál és nehéz módokra oszották fel a készítők, és bár a nehézségi szint eltér, de mindegyikre igaz, hogy öt fős szakaszokban kell játszani, és akárcsak tavaly, úgy idén is Miriumot kell gyűjteni, amit leszállítva a Magnusba teljesíthetőek a fázisok, és át lehet lépni a következőbe. Az ellenfelek AI által irányított tankok lesznek, és akárcsak tavaly, idén is egy legyőzhetetlen tank, az Halhatatlan üldözi az osztagunkat.

A mód főnyereménye a King Tiger C lesz, ami mellé egy Mirny-13 stílusú 3D álcafestést, a Nox Tenebrist is megszerezhetjük. Természetesen minél magasabb nehézségi szinten vágunk bele a módba, annál több jutalmat gyűjtehetünk, és annál könnyebben haladhatunk a folyamattal.

Jutalmak

Összesen 8 fázist kell teljesíteni, aminek a végén ott vár a King Tiger C, közben pedig matricákat, kreditet, személyes tartalékokat, prémium napot, legénységi tagokat és direktívákat szerezhetünk. A különböző szintek feloldása a módban szerezhető Kulcsokkal lehetséges, -amiből egy kis bónusz Twitch Dropok formájában is szerezhettek.

Továbbá játékon belül 4500 aranyért az alábbi stílusok válnak megvásárolhatóvá.

IS-7

Leopard 1

Manticore

Anomáliák

A pályán a megsemmisített ellenfelek után feltölhetőek a készletek, sőt a sárga jelzésű dropok olyan anomáliákat adnak, amíg a tankod megsemmisüléséig javítanak a tankod egyes tulajdonságain. Vannak olyan anomáliák, ami az újratöltési időn javítanak, megint mások a sebzést javítják, ezért érdemes a kilenc különféle variánsból minél többet megszerezni.

Képességek

A módban különféle képességek is elérhetővé válnak a játékosok számára, amik között akad, ami egyszerűen csak megjavítja a sérült részéket, megint mások lehetővé teszik, hogy HP-t lopjunk a közelben lévő ellenfelektől, vagy épp egy energiapajzsot létrehozva egy rövid időre sérthetetlenné tegye a tankunkat. Ugyanakkor minden egység rendelkezik egy passzív képességgel, ami a tankunk megsemmisülése esetén 50% HP-val újraéleszti azt, amint a csapat a következő fázisba lép.

Ellenfelek

Miután az alap ellenfeleket leküzdöttétek, és leszállítottátok a Miriumot három fázisban, a negyedikben megnyílik a harc lehetősége a Halhatatlannal. Az ellenfél megsemmisítése egyáltalán nem lehetetlen, és azon túl, hogy a megidézett csatlósokat és a duplaágyúkat elkerülitek, csupán annyi a dolgotok, hogy a kiemelt gyengepontokat lőjétek a fenevadat.

Szerezz Twitch Dropokat a Mirny-13 esemény alatt

Október 31-e és november 1-je között a World of Tanks hivatalos Twitch csatornáján szerezhettek egyedi dropokat, míg az esemény teljes ideje alatt, azaz október 28-a és november 11-e a kijelölt World of Tanks Twitch csatornákon tehettek szert Twitch zsákmányra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • Clicky 1 hónapja
    Azt nem említetted Sheff, hogy tele van bugokkal a játékmód Konkrétan megjelent a főnök az utolsó szakaszban, hogy 2x megöljük csak éppen láthatatlan volt Van mit javítani ezen a módon.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés