Megszólalt a Riot, késik az új Agent

Megszólalt a Riot, késik az új Agent

A 3.10-zel sajnos nem jön majd új Agent.

Fel se tűnik, hogy milyen régen jött már új ügynök a VALORANThoz. KAY/O júniusban látott napvilágot, azóta pedig csak pletykákat hallani az új, a játék 17. ügynökéről. A Deadeye kódnéven futó karaktert eredetileg az Episode 3 Act 3 3.10-es frissítésével jött volna, de végül várnunk kell majd még rá.

A Riot tegnapi bejelenéste alapján két hetet csúszik Deadeye megjelenése, mivel a fejelsztők nem állnak olyan szinten a munkával, mint ahogy azt szeretnék. Elmondásuk szerint, a lehető legjobb minőségben szeretnék kidobni az új karaktert, ennek érdekében pedig inkább további heteket dolgoznak rajta.

"Ahogy haladt előre a munka az új ügynök kapcsán, úgy vált világossá számunkra, hogy a minősége egyelőre nem üti meg azt a mércét, amit elvárnak tőlünk. Ezért döntöttünk úgy, hogy adunk további két hetet az ügynöknek, ami idő alatt tovább finomítjuk majd a képességeit. Néha a munka utolsó 10%-a teszi igazán naggyá az elő 90%-ot." - írta a Riot a bejegyzésében.

A csúszás mellé azonban egy jó hírt is közöltek. Ma délután, magyar idő szerint 17 órakor megmutatják az új karaktert, megismerhetjük végre az igazi nevét, kinézetét és persze képességeit is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!