Beöltöznél jelzőlámpának? A Rainbow Six: Siegben már megteheted!

Új skinek érkeztek a játékba, de nem akármilyen koncepciót valósítottak most meg a fejlesztők.

Láttunk már különlegességeket a karakterek külseje kapcsán egy-egy promó miatt, és ebben a Rainbow Six: Siege élen jár, hiszen a mostani Halloweeni esemény kapcsán is megjelent néhány furcsa jelmez, de korábban például a Rick és Morty tematikájú skineket is belepakoltak a fejlesztők a játékba. Most a neves játéktervező és az Evil Within kinézetek koncepciójának megálmodója, Ikumi Nakamura készített újabb terveket a kommandós lövöldéhez, de most a fejéből az pattant ki, hogy közlekedési lámpának öltöztet három operátort, nevezetesen Mute-ot, Smoke-ot és Thatchert.

A legjobb, hogy a Ubisoft közzétett egy rövid előzetest, amely bemutatja az operátorok új csilli-villi "ide lőjj" kinézetét. A három SAS kommandós a fényekre és a dübörgő zenére pózol. A legfigyelemreméltóbb jelenség minden kétséget kizáróan a normál gázálarcokat helyettesítő jelzőlámpa fejfedő. Smoke a zöld „Kiiro-Shingô” Epic, Mute a piros „Aka-Shingô” Epic, míg Thatcher az „Ao-Shingô” Epic headgearben villog. Emellett a csomag természetesen Epic Uniformot is tartalmaz mindhármójuk számára. A ruhákat figyelmeztető szalaggal toldották meg, amely egyezik az egyes operátorok búrájának színével. Továbbá Smoke-ot a „Brake Cover”, Thatchert a „Tôryanse”, és Mute-ot pedig a „Dead End” becenévvel látták el.

De ez még nem minden, hiszen az M590A1 sörétes puska, az MP5K géppisztoly és az L85A2 rohampuska is új fegyverskinnel látható. Azok a játékosok pedig, akik megvásárolják az áruházban már elérhető csomagot, megkapják a „Flashing Red”, „Flashing Amber” és „Flashing Green” Epic univerzális charmot is. A bundle egyébként 4080 R6 Creditbe kerül.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!