Ezek a legnagyobb akciók a Steam Halloween-i Vásárán

Ezek a legnagyobb akciók a Steam Halloween-i Vásárán

Sok játék kapható kisebb-nagyobb mértékben olcsóbban, mi ezen 5-öt emelnénk ki közülük.

November 1-ig tart a 2021-ben hátralévő három Steam Vásárok közül a Halloween-i, de idén még két további alkalommal, az őszin és a télin is lehetőségünk nyílik olcsóbban vásárolni a Valve népszerű webáruházában. Bár rendkívül sok játék kapott kisebb, vagy nagyobb mértékű leárazást, megpróbáltunk kiemelni közülük 5-öt, amelyre érdemes lehet lecsapni.

Red Dead Redemption 2

2018-ban jelent meg a Rockstar Games népszerű, a vadnyugaton játszódó játéka, amelyet először a PS4 és Xbox One konzolok tulajdonosai próbálhattak ki először, 2019-ben azonban PC-n is megjelent. A játék továbbra is nagy népszerűségnek örvend, ha pedig már régóta szemezel vele, most 33%-os kedvezménnyel szerezheted be.

F1 2021

Szorosan alakul a Formula 1 2021-es világbajnoksága, fej-fej mellett hol Lewis Hamilton, hol Max Versappen vezeti a ponttáblázatot, a küzdelmekben pedig ha virtuálisan is, de te is részt vehetsz. A Codemasters sokadik éve adta ki a "száguldó cirkusz" hivatalos játékát, az F1 2021 pedig elég komoly, 65%-os leárazást kapott.

  • Régi ár: 59.99€
  • Új ár: 20.99€
  • Játék Steam-oldala: F1 2021

The Witcher 3: Wild Hunt

Lassan 6 éve van a piacon a lengyel CD Projekt Red akciójátéka. Geralt kalandjaiba a mai napig szívesen belevetik magukat mind az új játékosok, mind pedig azok, akik korábban már végigjátszották a játékot. A Witcher 3 ráadásul egy akkora játéknak is minősült, hogy az egyik minijátéka önállóan is megjelent, ez a Gwent: The Witcher Card Game. Most viszont a Witcher 3, valamint a Game of the Year Edition is 80%kal olcsóbban szerezhető be.

Death Stranding

Ugyan Hideo Kojima neve a Konami által lett ismert, a Death Strandinggel szerette volna saját maga is letenni a névjegyét. A játékhoz ráadásul nem kis nevet, mint a The Walking Dead Daryl Dixonját alakító Norman Reedust is sikerült megnyernie, a játék pedig végül el is nyerte sokak tetszését. A Halloween-i Vásáron ráadásul nem kicsi leárazást is kapott, 60%-kal olcsóbban tehetjük játékgyűjteményünk új tagjává.

  • Régi ár: 59.99€
  • Új ár: 23.99€
  • Játék Steam-oldala: Death Stranding

Euro Truck Simulator 2

Januárban lesz 8 éve, hogy megjelent az SCS Software népszerű kamionos szimulátora. A fejlesztők korábban is kísérleteztek ezzel a műfajjal, azonban kétség kívül az ETS2 lett a legismertebb és a legjátszottabb verzió, olyannyira hogy a mai napig érkeznek még új tartalmak a játékba. Most ráadásul olcsóbban róhatjuk a kilométereket Európa autópályáin, ugyanis 75%-os kedvezménnyel árulják a játékot.

Természetesen nem ez a teljes lista, ugyanis elképesztően sok cím kapott még leárazást.

A teljes lista elérhető a Steam oldalán, az alábbi linkre kattintva

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!