Kamu FIFA 22

Kamu FIFA 22 "bugot" jelentett egy játékos trollkodásból, és jött is rá válasz az EA-től

Bruno Fernandes időnként eltűnik a magas ratingel rendelkező csapatok ellen, állította az egyik játékos, az EA Sports pedig nem volt rest válaszolni.

Tény, hogy nem hibamentes a játék, az alig egy hetes játékban azért van gond a bírókkal, tényleg tűnnek el játékosok, és egyéb furcsaságokról is számoltak már be egyesek, azonban a mostani bejelentés csak egy tréfás kedvű felhasználó - alighanem unatkozása- miatt történt. A játékos Twitteren azt állította, hogy Bruno Fernandes olykor-olykor eltűnik, ha magasabb besorolású csapat ellen játszik.

Pontosabban ez áll a posztban:

"Kérem @EASPORTSFIFA, segítsenek nekem. Nemrég megvásároltam Bruno Fernandes-t a FUT piacon, és úgy tűnik, hogy nagyon jól teljesít, ha a csapatom erősségétől gyengébb ratingű ellenfelekkel játszom. De amint erősebbekkel találom magamat szemben, akkor eltűnik a pályáról."

Erre a legtöbben azért furán néznénk, és elgondolkoznánk az illetőn, hogy micsoda tréfát igyekszik űzni velünk, de az EA Sports munkatársa a lehető legkészségesebben válaszolt a fiatalembernek:

"Szia Hendostani, köszönjük, hogy felvetted velünk a kapcsolatot, és elnézést a késői válaszért. Sajnálom, hogy olyan hibával találkoztál a Fifa 22-ben, amely miatt Bruno Fernandes eltűnik, ha magasabb besorolású csapatok ellen játszol. A probléma részleteinek összegyűjtése érdekében kérjük, hogy hozz létre egy hiba bejelentést. Erre itt van lehetőséged:"

Erre belinkelt egy fórumot, majd folytatta:

"Minél több információval rendelkezünk az ilyesfajta hibákról, annál gyorsabban tudjuk kijavítani őket. Reméljük, hogy csodás napod lesz, vigyázz magadra, és ha a jövőben bármilyen segítségre van szükséged, kérjük, vedd fel velünk újra a kapcsolatot. -Dom."

Nem hibátlan a játék, és lehet, hogy a support nem mindig válaszol, de egy ilyen bejegyzést követően aligha mondható, hogy nem fordít figyelmet a bejelentésekre az EA Sports.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!