Az ígéret szép szó, Melusi tényleg megkapta a saját elite skinjét az R6S-ben

Az ígéret szép szó, Melusi tényleg megkapta a saját elite skinjét az R6S-ben

Korábban már megszellőztették, most valósággá vált, de az új elite skin mellé egy érdekes hír is érkezett.

A Ubisoft még nyár végén tett utalásokat rá, hogy Melusi lehet az egyik azok közül, akik új elite skint kaphatnak ebben az évben. Most a kiadó beváltotta ígéretét, és kiadta az operátorhoz az extra tartalmat. Ez most egy mozgalmas időszak a Rainbow Six: Siege életében, hiszen a napokban az új operationről is lehullt a lepell, a High Calibre első ízelítője már felkerült a netre, és a teljes leleplezés is megtörténik november 8-án. Addig viszont a Melusi rajongók örülhetnek, az új szett ugyanis elég jól néz ki, és a következőket tartalmazza:

  • Umvikeli uniformis
  • Egy kapucnira hajazó fejfedő
  • Győzelmi tánc
  • Banshee skin
  • MP5, RG15 és Super 90 fegyverskinek
  • Elit Melusi Chibi charm

Az elite skinnek a tematikája nagyjából Melusi dél-afrikai gyökereihez való kapcsolódását adja vissza, mikor még járta a vadont, hogy megvédje az állatokat az orvvadászok fenyegetésétől. A teljes elit skin csomag 1800 R6 kreditbe kerül. A másik jó hír, hogy a Ubisoft a jövőben az elit skinek testreszabását tervezni, és ennek részeként a játékosok saját maguk állíthatják majd össze, hogy milyen darabokból rakják össze a szetteket. Röviden és tömören, variálni lehet majd a meglévő skineket. Jelenleg ez a funkció az első fázisban van, így csak a fejfedő cseréjét engedi a játék, de hamarosan a játékosok egyenruhát is cserélhetnek, miközben megtarthatják például a győzelemnél látható animációt.

A Rainbow Six Siege közelgő Year 6 Season 4 High Calibre-nek elnevezett frissítéséről hamarosan minden fontosabb információ kiderül, és remélhetőleg erről az ötletről is hallunk új dolgokat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!