Na melyik játékmód tért vissza az R6S-be? Egy lövésed van eltalálni!

Újra érvénybe lép az egy golyó egy fejes szabály. Na ki a jobb benne?

Úgy tűnik nem csak a rajongóknak nyerte el maradéktalanul a tetszését, hanem maguk a fejlesztők is élvezik, ugyanis immáron negyedik alkalommal kerül be a Rainbow Six: Siege felhozatalába. Egy kis frissítéssel meg is érkezett minden platformra a Golden Gun árkád játékmód.

A szabályai egyszerűek: mindenki kap egy jó kis D.50-et, közismertebb nevén Desert Eagle-t. A tárban pedig mindig csak egyetlen töltény van. Egy golyóval likvidálni lehet egy ellenséges operátort, de pontosnak kell lenni, mert az újratöltés hosszabb, és több másodpercig védtelen ilyenkor az ember.

A Golden Gun nem az egyetlen Arcade / Special Event mód, amely már visszatért a Rainbow Six-hez. Korábban a Rainbow is Magic - egy különleges, 2019-ben létrehozott április elsejei bolondok napjára létrehozott mókázás - eventet hozták vissza a játékba, és úgy tűnik egyre jobban szereti a közösség ezeket a különleges ötleteket. Viszont most sincs sok idő élvezni az arany pisztolyokat, hiszen a Ubisoft egyik fejlesztője csak annyit osztott meg, hogy a hétvégén lehet csapatni vele, és bár nem mondta meg mikor veszik ki, valószínűleg hétfőtől újfent kikerül a kliensből a Golden Gun.

A cél egyszerű, egy kör 3 perc maximum, ez alatt kell leszedni minden ellenfelet az 5v5-ben vagy befoglaln/megvédeni az adott pontot. Erre most hat pálya: Oregon, Border, Coastline, House, Chalet, Kanal, Skyscraper áll a rendelkezésre. Az esemény csak november 16-ig lesz a kliensben most.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!