Az űrbe repít minket a Rocket League kompetitív 5. szezonja

Az űrbe repít minket a Rocket League kompetitív 5. szezonja

Bemutatta a Psyonix a 4. szezon ranked jutalmait, illetve hogy mi vár ránk a soron következőben.

A visszaszámlálás megkezdődött! Nincs sok hátra, amíg elérjük megfelelő pályánkat az 5. kompetitív szezon felé, amely november 17-én veszi kezdetét. Új magasságokba törhet ez a szezon, a teljesség igénye nélkül: új aréna, új szezon, Rocket Pass!

Visszatér egy rég elfeledett aréna

Starbase Arc-ot megtámadták! A gonosz átvette az uralmat az eredeti, klasszikus aréna felett, és átalakították egy új, sokkal sötétebb pályára, amely immáron a Starbase Arc (Aftermath) nevet viseli. A fenti videóban néhány másodperc erejéig láthatod is a megváltozott kinézetét, amely az új szezonnal együtt válik elérhetővé.

Rocket Pass

Az invázió előtt Starbase Arc őre Nexus volt, őt viszont elrabolták. Szabadítsd ki őt a Rocket Pass keretein belül, a Premiumra beruházó játékosok pedig máris kigurulhatnak vele a gyepre. Aki pedig még feljebb lépked a szinteken, az a legjobb változatát kapja meg: a Nexus SC-t. Ezen kívül a legtöbb item a trailerben látott világot igyekszik visszaadni, érkeznek decalok, kerekek, valamint egy új gólrobbanás is, amely a Cosmosis nevet kapta. Az összes itemről november 16-ra ígért egy bemutató videót a Psyonix.

Heatseeker - kisebb módosításokkal

Az 5. szezon rajtjának másnapján, november 18-án egy új, korlátozott ideig elérhető játékmódban is kipróbálhatjuk magunkat. A Heatseeker egy kisebb változáson esett át, ugyanis hagyományos aréna helyett három Rocket Labs pályán: Barricade, Colossus és Hourglass valamelyikén lesz lehetőségünk a Heatseeker Ricochet küzdelmeibe belevetni magunkat.

Bemutatkoznak a 4. szezon jutalmai

Az 5. szezon egyúttal azt is jelenti, hogy a negyedik véget ér. A jutalmak pedig nem mások, mint kerekek lesznek, amelyeket az alábbi videóban meg is tekinthetsz:

A jutalmak megszerzéséhez az adott rankon 10 győzelmet kell elérned, ezzel jogosult leszel arra, hogy a tiéd lehessen. A korábbi szezonokhoz hasonlóan ha egy adott rankon megvan ez a feltétel, az összes alatta lévő rank jutalmait is megkaphatod.

Grand Champion title jutalmak

A Grand Champion rankon 10 győzelmet elérő játékosok az alábbi egyedi title-t is magukénak tudhatják a kerekek mellett. A feliratok egyaránt Crimson-színezésűek lesznek:

  • Hagyományos: S4 GRAND CHAMPION
  • Rumble: S4 RNG CHAMP
  • Hoops: S4 DUNK MASTER
  • Snow Day: S4 BLIZZARD WIZARD
  • Dropshot: S4 FLOOR DESTROYER

Supersonic Legends title jutalmak

A legmagasabb rankon teljesítő játékosok sem maradnak ki, ők az alábbi Titanium White-festésű title-öket kapják meg:

  • Hagyományos: S4 SUPERSONIC LEGEND
  • Rumble: S4 RNGENIUS
  • Hoops: S4 LEGENDARY BALLER
  • Snow Day: S4 ICE TITAN
  • Dropshot: S4 TILE ANNIHILATOR

Mi lesz a Tournament Creditekkel?

Az eddigi szokásoknak megfelelően ha marad fel nem használt Tournament kredited, az át lesz váltva All-Star Cup jutalmakra. 12 ezresével történik meg az átváltás, azaz:

  • 0-12 000 Tournament Credit esetén 1 jutalmat kapsz;
  • 12 001 - 24 000 Tournament Credit esetén 2 jutalmat kapsz;
  • 24 001 - 36 000 Tournament Credit esetén 3 jutalmat kapsz;
  • és így tovább...

Mikor érkezik a frissítés?

A patch minden platformot egyaránt érint és magyar idő szerint november 17-én hajnal 1:00 órakor válik elérhetővé és letölthetővé.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!