Ingyen játék a spanokkal, ingyenes frissítések, így startol a Rainbow Six Extraction

Ingyen játék a spanokkal, ingyenes frissítések, így startol a Rainbow Six Extraction

Így már sokkal érdekesebb, hogy ingyen tolhatjuk a haverokkal, nem?

Ha minden igaz, akkor most már tényleg nincs olyan messze a Rainbow Six Extraction megjelenése, hiszen a hivatalos dátumot 2022. január 20-ára lőtte be a Ubisoft. Az inkább egyjátékos, illetve co-op élményre kihegyezett FPS játék ugyan a szivárványosok világában játszódik, de azért jócskán eltér a Siegetől. Alapvetően minden pályára bemehet egy csapat, viszont ott minden egyes checkpointnál döntenie kell, hogy kiviszik-e a megszerzett zsákmányt vagy folytatják az útjukat. Minden egyes küldetés után pont jár, és ez határozza meg, hogy a játékosok milyen szintre kerülnek: Bronze, Silver, Gold, Platinum és Diamond.

A kiadó megosztotta most már azt is, hogy az indulástól kezdve lesz egy úgy nevezett Buddy Pass, amelynek az a lényege, hogy minden egyes eladott Extraction standard kiadása két Buddy Pass tokent kínál a vásárlóknak, és ezzel meg lehet hívni a barátokat. Egy ilyen tokennel két hétig lehet csapatni. Bármennyi dolgot is old fel ilyenkor egy haver, ha két hét után megveszi a játékot, akkor ez a tartalom mind meg is marad neki. A standard kiadást 39.99 dollárért lehet megszerezni.

Ezen kívül van még bónusz hír, miután kiderült, hogy kapni fog bőven frissítést a játék. Például az elején máris játszható lesz a Maelstrom Protocol kihívás: egyre nehezedő pályán kell törni előre az utat és eljutni minél tovább. Minél tovább jutunk, annál több jutalom jár. Ezt minden héten elérhetővé teszik.

Lesznek továbbá Crisis és Assignment küldetések, az első a sztorira fókuszál, miközben a második megismételhető kalandokra invitálja a játékosokat. Lassan tehát el kell kezdeni töprengeni, hogy kivel érdemes nekivágni a grindnak, január közepe ugyanis közelebb van, mint gondolnánk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: ign.com

Kövess Minket!