Startol a Dota 2 IeSF vb: A magyar e-sport válogatott esélyes a csoportból való továbbjutásra

Startol a Dota 2 IeSF vb: A magyar e-sport válogatott esélyes a csoportból való továbbjutásra

Kisorsolták a csoportokat, és két gyengébb ellenfél mellett akár revansot is vehetünk.

Wildcard lehetőséget kapott, ott lehet Izraelben a Magyar Dota 2 e-sport válogatott a 13. IeSF világbajnokságon, és november 15-én a csoportokat is kisorsolták a helyszínen. Az Eilatban megtartandó eseményen 8 nemzet képviselteti magát, Magyarország pedig a B jelű négyesbe került Guatemala, Csehország és Namíbia mellett. Guatemala Hondurast győzte le 2:1-re a kijutásért, Csehország veretlenül nyerte meg a nyugat-európai régiót - a negyeddöntőben épp hazánkat intézték el 2:0-ára -, Namíbiáról viszont nincsen információ a selejtezőt illetően. A másik kvartettbe a következő országok kerültek:

A Magyar Dota 2 e-sport válogatott már ma meg is kezdi szereplését a világbajnokságon, és a csoportmérkőzésen során lejátszandó BO1-es összecsapásaikat természetesen élőben közvetítjük. A magyar csapat menetrendje:

  • 11:30 Magyarország vs Guatemala
  • 15:30 Magyarország vs Csehország
  • 17:30 Magyarország vs Namíbia

Hazánkat ezen az eseményen a Zen, Lowskill, Csaky, Drizzt, Khealim ötöse képviseli. Az előzetes információk alapján egyébként a csoportokból az első két helyezett jut tovább, és alsó, felső-ágon folytatódnak tovább a küzdelmek.

A napokban pedig hosszabban elbeszélgettünk az együttes játékos menedzserével, Zennel, és olyan kérdéseket igyekeztünk kivesézni, hogy miként készül a csapat, milyen eredményt szeretnének elérni, milyen a Dota 2 hazai helyzete, és milyen terveik vannak a jövőre nézve a játékosoknak.

A mérkőzéseket az esport3tv Twitch csatornáján lehet élőben követni!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!