Ez az a Rainbow Six: Siege, melyet sosem kapott meg a közösség

Ez az a Rainbow Six: Siege, melyet sosem kapott meg a közösség

Legalábbis ezt érzik sokan a régi felvételeket látván.

A Rainbow Six: Siege egy igen érdekes játék, hiszen hiába lehet elmondani róla, hogy az egyik legösszetettebb, legtaktikusabb FPS shooter a piacon, az egymás után kiadott frissítések a közösség egy része szerint csak folyamatosan ront a játékélményen, és egyre inkább csak elszaródik minden. A régen minden jobb volt formula ennél a címnél is felhánytorgatható, amivel egyetérthetünk vagy vitatkozhatunk. Az biztos, hogy ez az alkotás elképesztően sokat változott a 2015-ös év végi kiadását követően. Sőt, azt meg talán még kevesebben tudják vagy emlékeznek rá, hogy a legelső felvételeket visszanézve olyan, mintha egy másik játékot nézne az ember.

A 2014-es legelső publikus bemutatón látható képsorok sokaknak okoztak örömet, hiszen egy komorabb és realisztikusabb játékot ígért akkoriban a kiadó. Nem voltak például különleges képességek, szimplán a fegyverükre és egy-két kiegészítő cuccra támaszkodhattak a játékosok. Na meg a kommunikációra és a csapatmunkára, legalábbis ezt lehetett leszűrni a meccsekből. A játékmenet is lassabb volt, illetve tényleg a valóságot akarták szemléltetni a fejlesztők, persze ez sem tetszhet mindenkinek, de azért egy fokkal ez mégis csak jobban hasonlít talán a SWAT egységek valós működésére. Mára azonban sokak szerint inkább a casual vonalat erősíti az R6S.

A videóra egyébként több olyan reakció is érkezett, amelyben azt állítják egyesek, hogy már az alfa verzió óta nyomják a Rainbow Six: Siege-t, de a felvételen látható verziót soha nem játszották. Ez pedig azt jelenti, hogy ezt soha nem is kapta meg a közösség, szimplán egy bemutatóra készült R6S-t mutattak akkor be, ez pedig akkor igen nagy csalódás. Bár válaszul erre olyanokat is mondtak, hogy ha ezt a vonalat folytatják 2 év alatt "meghalt" volna a játék. A lassú, taktikusabb, realisztikusabb stílus tényleg a fun-faktor, és ezáltal a játékélmény rovására megy? Ti mit gondoltok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Számodra melyik a fontosabb?

  • 15 %
  • 15 %
  • 69 %
  • 0 %