Az amerikai hálaadást ünnepli a legújabb Rocket League esemény

Az amerikai hálaadást ünnepli a legújabb Rocket League esemény

Újabb NFL-témájú decalok is elérhetővé válnak, valamint visszatér egy korlátozott ideig játszható mód.

Jelenleg is zajlik a 2021-es NFL (National Football League, az USA amerikai futball-bajnoksága), az ország ráadásul egyik ünnepe, a hálaadás is közeleg. Ennek alkalmából jópár új decal érkezik a 2021 NFL Fan Pass keretein belül november 23-án.

A csomag egészen november 30-ig szerezhető be 1 000 kredites vételárért, és mind a 32 NFL-csapat logóival ellátott animált Octane decalokat, bannereket és antennákat kapsz vele.

Az amerikai futball pedig nemcsak így tér vissza a Rocket League-be, a sportág által ihletett Gridiron játékmódba is belevethetjük magunkat az egész héten, ezen idő alatt pedig kihívásokat is teljesíthetünk, amelyek után az NFL logójával ellátott bannert és avatárkeretet is kaphatunk.

Végül pedig ne maradj le a hivatalos RocketLeague Twitch-csatornán közvetített Gridiron Games eseményről sem, amelyen profi játékosok és tartalomgyártók alkotta csapatok mérkőznek meg. A verseny magyar idő szerint november 24-én 0:00 órakor kezdődik, a kommentátori állásban pedig három NFL-játékos, Cam Jordan, Mark Ingram és Mecole Hardman tolmácsolja majd a nézőknek, mit is látunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!