Megmagyarázta Ninja, miért nem zavarja az alacsonyabb nézettség

Megmagyarázta Ninja, miért nem zavarja az alacsonyabb nézettség

Egy interjúban beszélt arról, hogy tudja, nem fog már annyi nézőt bevonzani, mint néhány éve.

Kevés olyan streamer van, aki olyan eredményeket tudott elérni, mint Tyler "Ninja" Blevins. A több tízezer, olykor akár több százezer nézőnek is közvetítő Ninja sokáig a Twitch legnépszerűbb streamere volt, egészen 2019-ig, amikor átköltözött a Mixerre. A platform viszont körülbelül 1 év múlva beszüntette működését, Ninja pedig visszatért a Twitchre.

Bár a Microsoft platformjára sok nézője követte, nem tudta ugyanazokat a számokat elérni, mint előtte, és a visszaköltözése óta sem követik figyelemmel élőben annyian, mint a Mixer-időszak előtt. A TwitchTracker oldala szerint a közvetítéseit átlagosan körülbelül 11 ezren nézik Ninját, ami a korábbi százezres nézettségétől bőven elmarad.

Ez a csökkenés viszont egyáltalán nem zavarja a streamert, egy, a Washington Postnak adott interjúban pedig el is mondta, hogy miért.

"Senki se marad örökké a topon, főleg ha a streamelésről beszélünk: mindig lesznek új és érdekes emberek" - mondta Ninja. "Nekem pedig nincs szándékom rá, hogy egy legyek közülük. Tudom, hogy nem fogok többé 100 000 nézőt elérni a Twitchen, de nincs is már rá időm. Feleségem és családom van."

Tény és való, a Fortnite sem tud már annyi érdeklődőt bevonzani, mint mikor megjelent a Epic Games népszerű battle royale címe, ráadásul Ninja is (több más, korábbi Fortnite-streamerhez hasonlóan) több játékot is szokott közvetíteni.

Az interjút ezután úgy folytatta: "[A rajongók] arra fókuszálnak, amit látnak, ezek pedig a számok és hogy 'Ninját már nem nézik százezren', de amit nem látnak, az konkrétan minden, amit teremtettünk, míg nagyobbak voltunk."

Pályája csúcsán Ninja több rekordot is tartott a Twitchen: sokáig ő rendelkezett a legtöbb egyidejű nézővel (666 ezer), valamint a legtöbb feliratkozóval is rendelkező streamer (269 ezer). Azóta mindkét rekordot megdöntötték már.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!