Rejtélyes magyar játékos hódít Radiant-ban - Vajon ki lehet ő?

Rejtélyes magyar játékos hódít Radiant-ban - Vajon ki lehet ő?

Ti találkoztatok már "alpha" nevével VALORANT meccseitek során?

Akinek nem idegen a VALORANT, és rendszeresen játsza, az bizonyára néhanapján egy-két profi játékos streamjébe, vagy videójába is szívesen belekukkant. Ebből kifolyólag rengeteg külföldi sztárt megismerünk mint például Sinatraa, ShahZaM, S1mple, vagy TenZ. De mi a helyzet a magyarokkal? Redditen egy Radiant felhasználó osztotta meg bánatát a minap, miszerint egy elvileg magyar származású “alpha” néven futó játékos terrorizálja a Radiant elo-t. Elmondása szerint az elmúlt héten, már vagy kilencszer dobta őket össze egymás ellen a játék, és minden alkalommal alulmaradtak csapatával.


Miután realizálta, hogy a játékos már sokadjára játszik ellene, “all chat”-en szóba elegyedtek, ahol fény derült a játékos hovatartozására. Továbbá azt is említette, hogy soha életében nem játszott még “CS”-vel, de az “Unreal Tournament” öreg motorosai közé tartozik, ahol csapatával anno nemzetközi versenyeken is szerepeltek. Így hát adott a kérdés, hogy ki is “alpha”, gyárt-e tartalmakat a játékáról, és ha igen, milyen néven érhető el?

Hátha hamarosan több információt tudunk meg a rejtélyes magyar csodagyerekről, és esetlegesen egy két őrületes klippet is a világ elé tár majd játékaiból. Ha Dél-Koreának jutott egy Seoldam aka Korean Jett, hátha Magyarország is büszkélkedhet majd egy világszerte ismert egyéni játékstílusú tehetséggel. Addig is jó játékot kívánok mindenkinek, sok sikert a fejlődésben, és legyetek barátságosak mindig ellenfeleitekkel, mint “alpha”!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!