Új UI, operátor, Outback rework és balance patch, ezt hozza a High Calibre Operation

Új UI, operátor, Outback rework és balance patch, ezt hozza a High Calibre Operation

A napokban kiadott teaser videó után most szinte mindent megosztottak az R6S fejlesztői az új szezonnal kapcsolatban.

A következő Rainbow Six Siege nagy frissítése a High Calibre névre hallgat, és rengeteg új tartalom érkezik a Year 6 Season 4-gyel. Változtatnak néhány operátoron, emellette a már meglévő csapathoz csatlakozik Thorn, aki nem más, mint Brianna Skehan, de újraszabták a felhasználói felületet, illetve Outbacket is átdolgozták.

De haladjunk szép sorjában. Először is kezdjük a megújult UI bemutatásával. Nincs többé narancs és kék csapat, pontosabban a játékos maga és a társai mindig kékek lesznek, az ellenfél viszont piros színben pompázik majd. Ráadásul a narancs sem tűnik el teljesen, a beállításolnál még vissza lehet kapcsolni ezt a színt is. Mindenesetre a fejlesztők szerint letisztultabb és ezáltal átláthatóbbá vált a UI:

Folytassuk Thornnal, akit a teaser videóban már lehetett látni, bár a felvétel láttán elég sokan csalódottakká váltak. Nem csoda, ugyanis a különleges eszköze a Razorbloom Shell gránát, ami gyakorlatilag Kapkan, Ela és Lesion fúziójából áll össze. Bármilyen felületre fel lehet tapasztani, és ha az ellenfelek túl közel érnek hozzá aktiválódik. Pirosan világít ilyenkor az eszköz, néhány másodperc múlva pedig felrobban, ha nem kotródnak el az ellenfelek. A robbanás sebzése mellett pengeéles repeszeket lő ki magából több irányba, melyek szintén sebeznek és akár halálosak is lehetnek. Az új védő egyébként az alábbi felszereléssel lesz elérhető:

Ebből az UZK50GI a Rainbow Six: Siegeben teljesen új, és elvileg az egyik legdurvább sebzésű full-automata fegyver a játékban.

Továbbá Outbacket is átdolgozták:

Ami pedig talán ezeknél is fontosabb, az az operátorokat érintő balance változások:

  • Finka az Adrenal Surge képességének segítségével, ha földre kerül, akkor fel tud kelni
    • Ezért a 10 mp helyett 20 másodperc alatt töltődik újra
    • A recoil (visszarúgás) boostot pedig eltávolították
  • Echo és Mozzie drónjai épületen kívül három másodperc helyett tíz másodpercet tölthetnek el anélkül, hogy meghibásodnának
  • A védők átállíthatják a golyóálló kamerát, és EMP lövedékeket lőhetnek vele ilyenkor – ez a képesség nem elérhető a kamerát feltörő támadók számára
  • A kamerák – Valkyrie Black Eye, Maestro Evil Eye, Bulletproof (golyóálló kamera) Camera – immár tíz másodperc után elveszítik a jelet, ha az épületen kívülre helyezik el őket, és ilyenkor az újra aktiváláshoz ismét el kell helyezni őket valahol máshol

A korábban megszellőztetett testreszabási lehetőségeket is kibővítette a Ubisoft. Az operátoroknál a játékosok megtekinthetik a fejfedőket, az egyenruhákat, a győzelmi pózokat, a portrékat és a háttereket, míg a Loadoutnál sokkal inkább szabad kezet kapnak. Mivel új operation érkezett, ezért néhány korábbi karaktert már olcsóbban be lehet szerezni:

  • Nomad – 10,000 Renown/240 R6 Credits
  • Kaid – 10,000 Renown/240 R6 Credits
  • Kali – 15,000 Renown/360 R6 Credits
  • Wamai – 15,000 Renown/360 R6 Credits
  • Aruni – 20,000/480 R6 Credits

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!