Gyakorolj és fejlődj magyar VALORANT edzésen, sebi segítségével

Itt az idő, hogy kipróbáld mit tudsz VALORANTban, profi segítséggel.

Pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, ma már viszont koránt sem ördögtől való gondolat, hogy valaki e-sport edzésekre járjon, legyen szó bármilyen korosztályról és bármilyen játékról. Ha pedig e-sport karrier, akkor nem mehetünk el szó nélkül a VALORANT mellett, hiszen rengetegen ebben a játékban látják a jövőt hosszútávon. 

Ha pedig el szeretnél indulni a profi VALORANT játékossá válás rögös útján, akkor már szerencsére itthon is kaphatsz ehhez segítséget. Például a Lenovo Legion Honvéd VALORANT edzésein.

Megkötések nincsenek, mindegy, hogy Iron vagy Radiant meccseket játszol otthon, mindegy, hogy már több, mint egy éve vagy csak pár hete kezdted a játékot, ahogy az sem számít, hogy 16, 26 vagy 96 évesen ülsz le a monitor elé. Az LLH edzésein mindenki profi segítséget kaphat, ha pedig már túlzsúfoltak lennének a gyakorlások, akkor persze külön utakon folytatódnak majd a kezdő, haladó és profi csoportok.

Ráadásul az edzéseket Sebestyén "sebi" András tartja, aki nem csak a hazai VALORANT, de a CS:GO közösségben is letetette már a névjegyét az elmúlt években.  Az edzések péntekenként, 16 órától kezdődnek és 1000 forintos részvételi díj fejében van lehetőségünk kipróbálni. Az LLH honlapján minden egyéb fontos információt megtaláltok a jelentkezésről és a regisztrációról, ahogy a csapat Discord szervére is szükségetek lesz, ha ki akarjátok magatokat próbálni sebi oldalán a VALORANT edzéseken.

Sok sikert mindenkinek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!