Hirdetés

Sokan szigorítanának a Competitive meccsek követelményein

Az új ügynökök kifarmolása nem egy fél perces mutatvány, de egy friss felhasználó készítésével lerövidíthető az idő.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Valorant

K&H MN3B Valorant Zárt Selejtező - Illés Akadémia Spirit vs. UEG assorted

Hirdetés

Amikor kijön egy új ügynök, sok ember elkezd versengeni azért, hogy ki fogja hamarabb megszerezni azt. Nyilván ugyan úgy, ahogy a skinek-nél is, ennek az egyik oldala a villogás, hogy mások lássák nekünk van valamink, amik nekik nincsen. A másik oldala pedig egyértelműen a kíváncsiság, és izgalom, nagyon várták már a hőst, sok videót láttak róla, és bíznak benne, hogy meglepetés erejével több meccset lesznek képesek nyerni vele a kezdeti időszakban.

Bármelyik feltételezés is érvényesül, a lényeg, hogy sokan minél hamarabb meg akarják szerezni az új karaktert és ennek a legegyszerűbb módja egy új felhasználó létrehozása. Míg egy bejáratott felhasználón akár napokat kell játszani, hogy kezünket rátehessük az újdonságra, vagy sok pénzt kell fizetnünk feloldásáért, addig az új felhasználók néhány egyszerű, és gyors küldetés után választhatnak egy számukra szimpatikus hőst, akit használhatnak. Így sokkal praktikusabbnak tűnik ezt az utat járni, ha szórakozni támad kedvünk.

Egy magasabb szinten lévő játékos, ha fel is oldja a hőst, tapasztalat nélkül nem megy el vele kompetitív meccsekre, mert nyilván nem tudná kihozni magából a maximumot, ezért gyakorolni szeretné. Ezért döntenek úgy, hogy egy kis felhasználó létrehozása kézenfekvő, hiszen hamar megkapja, és egy rangsorolt meccsen, amit azért komolyabban vesznek mint egy mezei mérkőzést, végig oktathatja a mezőnyt. Nyilván ezen játékos számára ez dupla szórakozás, az ezen szinten játszó ellenfél 5 emberének viszont rémálom.

Ezért a közösség azt javasolja, hogy itt is, mint számos másik játékban, vezessenek be szint korlátozást a rangsorolt meccsekre, vagy szüntessék meg az ingyenes ügynök feloldását a kezdeti szakaszban. A közösség poszthoz fűzött megjegyzései megerősítik az elégedetlenkedést, felhívva a figyelmet a smurf fiókok, és a gyászos hangulatú lobbikra, amelyek egyértelműen tele vannak smurf-ökkel. Bár egyetlen játék sem oldotta még meg teljesen ezt a problémát, a Riot számos különféle módszert alkalmazhat, hogy csökkentse a smurf-ölést, és kevésbé érje meg szórakozásból bárkinek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés