Hungarian Open, MTK Budapest: A bajnoki cím a fővárosi gárda célja a Négyes Döntőn

Hungarian Open, MTK Budapest: A bajnoki cím a fővárosi gárda célja a Négyes Döntőn

Az előző szezon ezüstérmese most is a dobogó legfelső fokáért küzdene.

2021. december 11-én szombaton kerül megrendezésre a Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájában a Négyes Döntő. Az offline keretek között megrendezett eseményen, melynek a Gamerland ad otthont, a csoportkör A és B csoportjainak győztesei, illetve a rájátszás 1. és 2. helyezettjei juthattak ki. Ezen csapatokkal készítettünk végül 1-1 interjút, a sorozat második részében az A csoportot az élen záró MTK Budapest kerül sorra.

Gratulálunk a csoportelsőséghez az A csoportban. Bár az utolsó fordulóban vereséget szenvedtetek a Future Esports ellen, ez így is 1. helyet ért. Van azért bennetek fájdalom a vereség miatt, vagy így, hogy megnyertétek a csoportot, nincs?

Köszönjük szépen! Egyértelműen zavarja a lelkünket az a vereség, de jobb, hogy most jött a pofon, és nem a Négyes Döntőn!

A szezon során folyamatosan rotáltátok a kezdőcsapatot, és a richmond - Mateos - Gogi - shadix. négyes közül mindig másik hármas gurult ki végül a pályára, ilyenre mennyire számíthatunk tőletek majd a LAN-on?

Megbeszéltük a srácokkal és Mateos, Gogi, Richmond felállásban fogunk játszani a LAN-on.

Adott nektek plusz motivációt, esetleg kis izgulást, vagy tett rátok extra nyomást, hogy offline körülmények között lesz a Négyes Döntő, vagy ugyanígy nyomtátok volna akkor is, ha online került volna megrendezésre?

Nagyon örülünk, hogy végre újra LAN körülmények között játszhatunk. Hiányzik a feeling, hiányoznak a srácok és igyekszünk kihasználni a LAN előnyeit is, amikben van tapasztalatunk.

Az előző szezonban ezüstéremmel zárt a csapat a Négyes Döntőn, most hogyan készültök a megmérettetésekre? Cél a bajnoki cím, vagy szerényebb eredményekkel is megelégednétek?

Cél a bajnoki cím, mint mindig, de minimum top 2 az elvárás idén is.

Első mérkőzésetek pont az ellen a Future Esports ellen, amely együttestől vereséget szenvedtetek a csoportkör zárófordulóban. Motivál titeket a visszavágás, vagy úgy összességében mire számítotok ellenük?

Már a csoportkör utáni heti kupán is bennünk volt, hogy vissza szeretnénk vágni nekik. Magabiztos 3-0-t hoztunk ellenük ott, igyekszünk ezt a kis bosszúvágyat átvinni a LAN-ra is.

Mik a jövőbeli célotok a szezont követően, marad együtt a csapat, vagy várható felállásbeli változás? 

Még nem beszéltünk erről, de nincsen tervben változás. Elégedettek vagyunk az eredményekkel, és átment a csapat egy kisebb családi formába is. Játékon kívül is remek kapcsolatot ápolunk, segítünk egymásnak a való életbeli problémákban is.

Hogyan látjátok a magyar e-sport jelenlegi helyzetét, azonbelül a hazai Rocket League-et? 

Nagyon megindult az előző pár évben, de most úgy érezzük, kicsit stagnálunk. Lehet közre játszik a COVID is, lehet, hogy csak Magyarországon ennyi van jelenleg az e-sportban. A közösség is megült kicsit, viszont az első osztály játékosai nagyon jól felzárkóztak a top magyar csapatokhoz. Reméljük, ez több játékosban is berobbantja a lángot, hogy simán eljuthatnak a legjobb magyar játékosok közé.

Végezetül pedig, van-e bármi, amit üzennétek a csapat szurkolóinak?

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük, akik nekünk szurkolnak, igyekszünk a nevünkhöz méltóan játszani a Négyes Döntőn.

Egyéb vélemény, megjegyzés.

Sok sikert mindenkinek!

Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájának Négyes Döntője 2021. december 11-én szombaton lesz a Gamerlandben, az első mérkőzés 13:00 órakor veszi kezdetét. A viadal vigaszágas-kieséses rendszerben kerül lebonyolításra. A Négyes Döntő résztvevői:

  • Budapest Five (CokeHUN, meshinn, Negsy)
  • Future Esports (m1lan, Mstr, Peny, Spectra)
  • MTK Budapest (Gogi, Mateos, richmond, shadix.)
  • WiLD MultiGaming (Kriszcsön, NrB, trolley)

A Négyes Döntő menetrendje:

  • 13:00 Budapest Five vs. WiLD MultiGaming
  • 14:00 MTK Budapest vs. Future Esports
  • 15:00 Vesztes ági elődöntő
  • 16:00 Győztes ági döntő
  • 17:00 Vesztes ági döntő
  • 18:00 Grand Finals

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!