Hirdetés

Hungarian Open, WiLD MultiGaming: A legrosszabbra számít, de a legjobbra készül a csapat az offline Négyes Döntőn

A Négyes Döntőn újoncot avató csapat nem feltett kézzel lépne pályára, és az 1. helyet is szeretné elérni az offline döntőn.

Esport1 Podcast

ANA, az attraktív robotlány esete a…

Hirdetés

2021. december 11-én szombaton kerül megrendezésre a Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájában a Négyes Döntő. Az offline keretek között megrendezett eseményen, melynek a Gamerland ad otthont, a csoportkör A és B csoportjainak győztesei, illetve a rájátszás 1. és 2. helyezettjei juthattak ki. Ezen csapatokkal készítettünk végül 1-1 interjút, a sorozat 4., utolsó részében a rájátszás alsó ágán továbbjutó WiLD MultiGaming került sorra.

A B csoport 2. helye után hajszállal maradtatok alul a Future Esports ellen a rájátszáson, majd a KmK ellen komoly küzdelmet követően végül továbbjutottatok, gratulálunk a kvalifikációhoz. Milyen a csapaton belüli hangulat így, hogy ti is ott vagytok a legjobb 4-ben?

Köszönjük, örülünk nagyon, hogy ott lehetünk a legjobb 4 között.

NrB és trolley többször is szerepelt már Négyes Döntőn, míg a nyári igazolás, Kriszcsön a korábbi csapataiban szerényebb célkitűzésekért küzdött, bár szerepelt már offline tornán ő is (a K&H Junior 3v3 Kupán), de a Hungarian Openen most érte el karrierje legjobb eredményét. Hogy érzitek, hogy sikerült a beilleszkedése?

Szerintünk jól sikerült beilleszkednie. A szezon során minden mérkőzés után megbeszéltük a hibáinkat, folyamatosan próbálunk alkalmazkodni egymáshoz.

Adott nektek bármilyen extra motivációt, küzdeni akarást a rájátszás során, illetve így a felkészüléshez az offline döntő, vagy ugyanígy játszottatok volna akkor is, ha online lett volna ez a szakasz?

Ugyanígy játszottunk volna, de jóval izgalmasabb, és hangulatosabb ha offline mérkőzünk meg.

Az előző szezonban negyedik helyen zárt a csapat a Négyes Döntőn, akkor még a Necrotic színeiben, és Bencyvel a csapatban. Mik a céljaitok most, milyen helyezéssel lennétek már megelégedve?

Természetesen az első hely a célunk, de akkor sem bánkódunk, ha negyedikek leszünk.

Első mérkőzésetek a Budapest Five ellen lesz, amely csapat ellen bár tét nélküli meccsen, de sikerült nyernetek 3-2-re. Mire számítotok ellenük, sikerülhet ismét a szettgyőzelem?

Őket látjuk esélyesebbnek ezen a találkozón, megteszünk minden tőlünk telhetőt, de a remény hal meg utoljára.

Mik a jövőbeli célotok a szezont követően, marad együtt a csapat, vagy várható felállásbeli változás?

Még nem beszéltünk erről, a jövőben fog majd csak kiderülni, hogy lesz-e változás.

Hogyan látjátok a magyar e-sport jelenlegi helyzetét, azonbelül a hazai Rocket League-et?

Sokat fejlődött az évek alatt, ahogy a játékosok is, ennek köszönhetően szívesebben is nézi a közvetítéseket a közösség.

Végezetül pedig, van-e bármi, amit üzennétek a csapat szurkolóinak?

Köszönjük szépen, szeretünk titeket <3

Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájának Négyes Döntője 2021. december 11-én szombaton lesz a Gamerlandben, az első mérkőzés 13:00 órakor veszi kezdetét. A viadal vigaszágas-kieséses rendszerben kerül lebonyolításra és a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján élőben lehet követni a mérkőzéseket. A Négyes Döntő résztvevői:

  • Budapest Five (CokeHUN, meshinn, Negsy)
  • Future Esports (m1lan, Mstr, Peny, Spectra)
  • MTK Budapest (Gogi, Mateos, richmond, shadix.)
  • WiLD MultiGaming (Kriszcsön, NrB, trolley)

A Négyes Döntő menetrendje:

  • 13:00 Budapest Five vs. WiLD MultiGaming
  • 14:00 MTK Budapest vs. Future Esports
  • 15:00 Vesztes ági elődöntő
  • 16:00 Győztes ági döntő
  • 17:00 Vesztes ági döntő
  • 18:00 Grand Finals

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés