Hungarian Open, WiLD MultiGaming: A legrosszabbra számít, de a legjobbra készül a csapat az offline Négyes Döntőn

Hungarian Open, WiLD MultiGaming: A legrosszabbra számít, de a legjobbra készül a csapat az offline Négyes Döntőn

A Négyes Döntőn újoncot avató csapat nem feltett kézzel lépne pályára, és az 1. helyet is szeretné elérni az offline döntőn.

2021. december 11-én szombaton kerül megrendezésre a Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájában a Négyes Döntő. Az offline keretek között megrendezett eseményen, melynek a Gamerland ad otthont, a csoportkör A és B csoportjainak győztesei, illetve a rájátszás 1. és 2. helyezettjei juthattak ki. Ezen csapatokkal készítettünk végül 1-1 interjút, a sorozat 4., utolsó részében a rájátszás alsó ágán továbbjutó WiLD MultiGaming került sorra.

A B csoport 2. helye után hajszállal maradtatok alul a Future Esports ellen a rájátszáson, majd a KmK ellen komoly küzdelmet követően végül továbbjutottatok, gratulálunk a kvalifikációhoz. Milyen a csapaton belüli hangulat így, hogy ti is ott vagytok a legjobb 4-ben?

Köszönjük, örülünk nagyon, hogy ott lehetünk a legjobb 4 között.

NrB és trolley többször is szerepelt már Négyes Döntőn, míg a nyári igazolás, Kriszcsön a korábbi csapataiban szerényebb célkitűzésekért küzdött, bár szerepelt már offline tornán ő is (a K&H Junior 3v3 Kupán), de a Hungarian Openen most érte el karrierje legjobb eredményét. Hogy érzitek, hogy sikerült a beilleszkedése?

Szerintünk jól sikerült beilleszkednie. A szezon során minden mérkőzés után megbeszéltük a hibáinkat, folyamatosan próbálunk alkalmazkodni egymáshoz.

Adott nektek bármilyen extra motivációt, küzdeni akarást a rájátszás során, illetve így a felkészüléshez az offline döntő, vagy ugyanígy játszottatok volna akkor is, ha online lett volna ez a szakasz?

Ugyanígy játszottunk volna, de jóval izgalmasabb, és hangulatosabb ha offline mérkőzünk meg.

Az előző szezonban negyedik helyen zárt a csapat a Négyes Döntőn, akkor még a Necrotic színeiben, és Bencyvel a csapatban. Mik a céljaitok most, milyen helyezéssel lennétek már megelégedve?

Természetesen az első hely a célunk, de akkor sem bánkódunk, ha negyedikek leszünk.

Első mérkőzésetek a Budapest Five ellen lesz, amely csapat ellen bár tét nélküli meccsen, de sikerült nyernetek 3-2-re. Mire számítotok ellenük, sikerülhet ismét a szettgyőzelem?

Őket látjuk esélyesebbnek ezen a találkozón, megteszünk minden tőlünk telhetőt, de a remény hal meg utoljára.

Mik a jövőbeli célotok a szezont követően, marad együtt a csapat, vagy várható felállásbeli változás?

Még nem beszéltünk erről, a jövőben fog majd csak kiderülni, hogy lesz-e változás.

Hogyan látjátok a magyar e-sport jelenlegi helyzetét, azonbelül a hazai Rocket League-et?

Sokat fejlődött az évek alatt, ahogy a játékosok is, ennek köszönhetően szívesebben is nézi a közvetítéseket a közösség.

Végezetül pedig, van-e bármi, amit üzennétek a csapat szurkolóinak?

Köszönjük szépen, szeretünk titeket <3

Hungarian Open 2021-22: K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Őszi Rocket League ligájának Négyes Döntője 2021. december 11-én szombaton lesz a Gamerlandben, az első mérkőzés 13:00 órakor veszi kezdetét. A viadal vigaszágas-kieséses rendszerben kerül lebonyolításra és a HungarianRLTournaments Twitch-csatornáján élőben lehet követni a mérkőzéseket. A Négyes Döntő résztvevői:

  • Budapest Five (CokeHUN, meshinn, Negsy)
  • Future Esports (m1lan, Mstr, Peny, Spectra)
  • MTK Budapest (Gogi, Mateos, richmond, shadix.)
  • WiLD MultiGaming (Kriszcsön, NrB, trolley)

A Négyes Döntő menetrendje:

  • 13:00 Budapest Five vs. WiLD MultiGaming
  • 14:00 MTK Budapest vs. Future Esports
  • 15:00 Vesztes ági elődöntő
  • 16:00 Győztes ági döntő
  • 17:00 Vesztes ági döntő
  • 18:00 Grand Finals

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!