Jön a TD mód és a Repick lehetőség a Rainbow Six: Siege-be!

Jön a TD mód és a Repick lehetőség a Rainbow Six: Siege-be!

Teszt szerveren már ki is lehet próbálni az újdonságokat.

Közeledik a karácsony és ilyenkor mindenféle csoda megtörténhet. Ez alól pedig a Rainbow Six: Siege sem kivétel, és most a fejlesztőknek hála két érdekes újdonsággal bővül a játék, ami biztosan tetszeni - bár lehet nem mindenkinek - fog a közösségnek. Az egyik ilyen extra tartalom az a Team Deathmatch.

Mit kell tudni róluk?

Ez egy gyors iramú, heves összecsapásokat jelentő játékmód, melyben két 5 fős csapat eshet egymásnak. Abban rejlik a varázsa, hogy végtelen újraéledés van és egyetlen, 5 percig tartó körből áll az egész meccs. Hamarabb abban az esetben lehet befejezni, ha az egyik oldal eléri a kívánt pontszámot. Majdnem az összes operátor közül lehet választani, viszont Blitz, Montagne, és Clash nem elérhető ebben a módban. Ennek oka, hogy egyik karakter különleges eszköze sem használható TD-ben, és ebbe a pajzsok is beletartoznak. Azonban az olyan kiegészítők, mint a frag, flash vagy impact, simán hajigálható a csaták hevében, de ezek közül életenként csak egyet hordhat magánál egy játékos. Három pályán lehet megmérkőzni: Favela, Villa, and Theme Park, a jövőben viszont további mapokat is belepakolnak majd a playlistbe. Ezek mellett a legfontosabb, hogy nem lehet kommunikálni Team Deathmatch alatt, sem a csapattársakkal, sem az ellenféllel. Azért döntött így a Ubisoft, mert az intenzív lövöldözésben nincs igazán feladata a csapatoknak, és szeretnék elkerülni a felesleges toxikus viselkedéseket.

A másik újdonság a Repick, azt azonban nem árt tudni, hogy csak a támadók esetében lehet élni ezzel az opcióval.

A fejlesztők szerint a védőknek egy sor előnye van egy csomó szituációban, ezért itt volt az ideje a másik oldalt is erősíteni. Így született meg az ötlet, hogy a prep phase alatt a támadók kiválaszhatnak egy új operátort, illetve módosíthatják a loadoutot, indulási helyüket is, és ezen idő alatt ezt annyiszor tehetik meg, amennyiszer csak szeretnék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!