A 10 legjobb tipp kezdő VALORANT játékosok számára

Neked melyik téren kell a leginkább fejlődnöd?

Személyes beállítások

Bár a Valorant alapértelmezett beállításokkal rendelkezik, beleértve a célkeresztet és az érzékenységet, nagyon valószínű, hogy ezek nem a legmegfelelőbbek számunkra. Az első dolog, amit a Valorant újoncainak meg kell tenniük, az az, hogy kitapasztalják a számukra kényelmes játékbeli opciókat, az egyéb beállítások mellett, és módosítják azokat.

Célzás és a Range


A kezdő Valorant játékosok gyakran a földre, vagy ahhoz közel helyezik a célkeresztjüket, miközben haladnak A pontból B pontba, vagy harcolnak. Ennek kiküszöbölése érdekében fontos némi időt töltenünk a gyakorló Range-ben, a célzás, és megfelelő magasság tartásának begyakorlásához.

Counter-Strafing


A Counter-Strafing a Counter Strike játékosok által már jól ismert fejlett technika, amellyel saját mozgásunkat ellensúlyozzuk. Ez lehetővé teszi, hogy az első lövés teljesen pontos legyen, még akkor is, ha szinte mozgásban vagyunk. Segít abban, hogy az első lövésnél nagyobb pontosságot érjünk el.

Kommunikáció

A kommunikáció a kulcsa az összehangolt játékmenetnek a Valorantban vagy bármely más csapatjátéknak. A legtöbb alsóbb szintű Elo lobbija nem használ elegendő információcserét, ami katasztrófát eredményez a koordinációban. Kezd el használni a mikrofont, vagy legalább a Valorant Comms-okat mától!

Spray irányítása

Míg a fegyverekkel való spray-elés sok esetben hasznos lehet, a kezdőknek meg kell szokniuk a Valorant speciális fegyver-visszarúgási mintáit, hogy a legtöbbet hozhassák ki azokból. Kedvenc fegyverünk visszarúgás-szabályozásának napi gyakorlása sokat segíthet.

Szögek ellenőrzése

A legtöbb kezdő játékos a térképismeret hiánya miatt hal meg. Míg a Valorant pályái többnyire meglehetősen egyszerűek, sok sarkuk van, és az ellenségek bárhol leselkedhetnek egy-egy ingyen gyilkosságra várva. Szóval ne adj nekik esélyt! Ellenőrizz minden sarkot, amikor flank-elsz, vagy retake-elitek az oldalt.

Line-up és Fake attack

A kezdő játékosok számára a játék egyszerűnek tűnhet a spike élesítése, vagy hatástalanítása tekintetében. A stratégiák újragondolása sokat segíthet a jövőben. Nagyon hasznosnak bizonyulhat ha egy ügynökkel, mint például Viper, megtanulunk line-up-okat. Ez azt jelenti, ha sikeresen lehelyeztük a bombát, kivonulunk site-ról, és mérgünket jó pozicionálással képesek vagyunk pont a spikra ejteni, ezzel megakadályozva a hatástalanítást.

One-way füstök

Csakúgy, mint a molly és falaknál, célszerű a kezdőknek megtanulni néhány egyirányú füstöt, ha olyan ügynököt játszanak. Csodálatos módja ez annak, hogy a tudatlan játékosokat, nem is feltétlen megölni, de legalább nagyobb mennyiségű sebzést osszunk ki nekik.

Wall bang

Nem elég a jó célzás, sokszor nem szabad spórolni a golyókkal, és érdemes spam-elni a füstöket, falakat. Ha van egy Sova a csapatban, az sokat segíthet, de az általános helyeket mindig érdemes pre-fire-rel ellenőrizni.

Economy tervezés

Egy másik fő probléma a Valorant kezdőinel a gazdasági terveik. Míg egyes játékosok drága fegyvereket vásárolhatnak, mások nem engedhetik meg maguknak a pisztolyt. A legjobb, ha ezt kör elején, a stratégiával együtt megvitatjuk csapatunkkal.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!