A G2 és a FaZe is versenyben van ropzért

A G2 és a FaZe is versenyben van ropzért

De ki lesz a befutó? Vagy még inkább: milyen felállások várhatóak?

Ropz hamarosan távozhat a MOUZ csapatából, hogy csatlakozzon vagy a G2-hoz, vagy a FaZe-hez - jelentette neL a 1pv.fr cikkében. Már a Major óta lehet hallani ezzel egybevágó pletykákat, most viszont a szerződésének hossza is ismertté vált, ami befolyásolhatja még hol köt ki végül.

NeL forrásai szerint március végén jár le a MOUZos kontraktus, ropznak pedig nem áll szándékában hosszabbítani a szervezettel. A kérdés tehát az, hogy valaki kivásárolja-e őt hamarabb, vagy megvárják, amíg lejár a szerződése és szabadon távozhat? A G2 hajlandó lenne kinyitni a pénztárcáját, a FaZe-nél viszont évek óta visszafogottan gazdálkodnak a CS:GO csapat körül - karrigan esetében is megvárták a MOUZos szerződése lejártát. Továbbá a MOUZ is beleszólhat ebbe, mert nekik az eladás lenne az érdekük, miután a játékos távozni szeretne. Ha a következő hetekben nem keresnek pénzt ropzon, akkor valószínűleg ingyen megy majd el, ami nagy csapás lehet az orgnak, hiszen a sztárjátékosukról van szó, és nagy újjáépítés előtt állnak most.

Ropz szempontjából mindkét csapat mellett vannak érvek neL szerint: a G2 m0NESY leigazolásán dolgozik, az érte állítólag kiadott 600 000 dollár pedig komoly ambíciót tükröz, míg a FaZe-ben ott van az a karrigan, akivel korábban is élvezte a játékot az észt játékos, és aki több ponton újradefiniálta ropz szerepét, ezzel is megalapozva az elmúlt idők carry-teljesítményeit. Amennyiben a FaZe-hez csatlakozik, akkor olofmeister helyét venné át a kezdőben, más változás nem várható a felállásban. Viszont a G2 helyzete nem ennyire tiszta még.

OverDrive szerint NiKo és huNter az a két játékos, akik biztosan maradnak, a többiek pedig annak függvényében tarthatják meg a helyüket, hogy kit tud megvásárolni a bosnyák duó mellé Carlos. M0NESY leigazolását már-már csak meg kell erősíteni, ha hihetünk a pletykáknak, de az OG irányítója, Aleksib neve is egyre többször kerül elő a G2 kapcsán - tehát ezt a négy játékost egészítené ki ropz. Innentől kezdve pedig azon is múlhat az észt játékos megszerzése, hogy Aleksibet, nexat, vagy karrigant tartja-e jobb kapitánynak, és neki milyen szerepet szánnak a felállásban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!