Jöhet egy kis hógolyózás az R6S-be? Jöhet bizony, íme az új event!

Jöhet egy kis hógolyózás az R6S-be? Jöhet bizony, íme az új event!

Az új játékmód nagyon mókásnak tűnik, és három hétig lehet majd dobálni egymást a havas pályán.

Nem csak Kevin nélkül nem az igazi a karácsonyi időszak, de a hó megléte is rengeteget adhat a hangulat fokozásához. Ennek apropóján a Ubisoft sem volt rest, és kiadott a Rainbow Six: Siegehez egy limitált ideig elérhető eventet, a Snow Brawl névre hallgató új játékmódot. December 14. és január 4. között lehet egymást fürdetni a hóban, hiszen minden egyes operátornak a hógolyó lesz a fő fegyvere, miközben egy másodlagos "mini hóágyút" is magukkal cipelnek. Az ellenfél leterítésén - mely egyébként 3 dobásból/lövésből van meg - túl van még egy feladat. A két csapat ugyanis rendelkezik 1-1 zászlóval, ezeket kell megszerezni és visszavinni a saját bázisra, tehát gyakorlatilag egy capture the flag partyról van szó.

A helyszín egyébként Chalet, csak éppen téliesített verzióban. Bizonyos helyeken boostokat is elhelyeztek a fejlesztők, ezek pedig lehetnek sebességet, tűzgyorsaságot (jelen esetben gyorsabban is dobálunk) növelő vagy éppen air jab ammo, illetve HP csomag is. A 10 perces köröket az nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi, döntetlen esetén hosszabbítás következik, és az első csapat, aki pontot szerez azé a dicsőség.

Snow Brawlban a két oldalt The Blue Blades és The Orange Blizzard néven illették. A kékeknél Ash, Blackbeard, Buck, Montagne és Osa, míg a narancsoknál Castle, Frost, Rook, Thorn és Vigil választható. Nektek hogy tetszik ez a kreatív pálya?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!