Kiskarácsony Dota 2-ben: Battle Pass, Arcana, Persona és Immortalok egy helyen

Kiskarácsony Dota 2-ben: Battle Pass, Arcana, Persona és Immortalok egy helyen

Megérkezett a következő Dota 2 Battle Pass, amelyben van néhány komolyabb jutalom, de alapvetően az Aghanim’s Labyrinth: The Continuum Conundrum esemény köré épül.

Egy jó adag tartalom jött a téli BP-vel, és a virtuális karácsonyfa alá került a Drow Ranger Arcana, mely némileg azért átszabta az élőhalott elf hős kinézetét, na meg kapott egy komolyabb nyílpuskát, és az effektjei is megváltoztak.

A hősöknél maradva Mirana egy Personával gazdagodott, és lássanak csodát, pont a Dota Animéből vett skinjét pakolták bele a játékba is, de a Dark Moon armorját is ki lehet egy magasabb szinten nyitni. A harmadik nagy jutalom pedig egy „presztízscsomag” Hoodwinknak.

A Battle Pass a Nemestice BP-ben már használt heti küldetéseket és egy új immortal ládát is hozott, viszont a Nemestice-szel ellentétben, ebben két másik kincsesláda is feltűnik.

A BP-ben ahogy haladunk előre, úgy nyílnak meg egyre jobb jutalmak, az új creep és tower skinek pedig nem maradhattak ki a repertoárból. Vannak még a DOTA: Dragon's Blood-ból átvett, feloldható csevegőkerék hangok, köztük Mirana ikonikus „Hülye. Bátor, de buta." klasszikusa is beszerezhető. A labirintus a játékosoknak ismét egy sor kihívást jelent, és csatáról csatár kell végighaladniuk az előrejutás érdekében, miközben egy meghatározott számú karakterből választhatnak a kaland elején. Tehát az ünnepek alatt újra itt az alkalom, hogy beinduljon a grind és minél magasabb szintre jussunk el az 500-as új Battle Passban.

A Battle Pass 1-es, 50-es és 100-as szinten vásárolható meg.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!