Pletyka: A Vitality csodaedzőjét szerezte meg a G2, új irányító is jöhet

Pletyka: A Vitality csodaedzőjét szerezte meg a G2, új irányító is jöhet

Friss és ropogós még a hír, miszerint a Vitalityből önhibáján kívül kikerülő XTQZZZ válthatja maLeKet a G2 CS:GO csapatának edzői székében.

Rémy "XTQZZZ" Quoniam lehet a G2 új edzője neL forrásai szerint - számolt be erről a 1pv.fr francia híroldalon. A Vitality eddigi edzője azután vált álláskeresővé, hogy a Majorön a negyeddöntőben elvérzett a csapata, és a szervezet egy nem teljesen tiszta időzítésű üzletben (állítólag már a Major alatt) úgy döntött, shox, Kyojin és az edző helyére leigazolja az Astralisból kieső dupreeh-t, Magisket és zonicot. De ők csak pakkban voltak hajlandóak folytatni, ezért kellett XTQZZZ-nak félreállnia.

Korábban arra számított a francia mezőnyben járatos neL, hogy XTQZZZ kényszerpihenőre fog vonulni a 2021-es év végével, de amennyiben a G2 leigazolja őt, erre nem lesz szükség. A G2-ban így maLeK helyét veszi át, aki évek óta a szervezettel dolgozott, de idén novemberben kegyvesztetté vált - ő állítólag az EG új projektjének élén köthet ki.

XTQZZZ megszerzése mellett fontos hír, hogy Aleksib átigazolásáról is tárgyal a G2 az OG-vel. A finn irányítóról tudni lehet, egy ideje érdeklődik már iránta Carlos és NiKo is. Továbbá m0NESY kivásárlása is kész üzletnek tekinthető már ezen a ponton, éppen csak be nem jelentették. Amennyiben az ukrán csodagyerek és Aleksib is csatlakozik, úgy AmaNEk és nexa lesznek a távozók. Korábban többször felmerült még a JACKZ-ropz csere is a pletykákban, de egy hétvégi fordulat szerint a MOUZ sztárja inkább a FaZe mellett döntött.

A G2 2022-es CS:GO projektje várhatóan a következő nevekkel indul el:

Nikola "⁠⁠NiKo⁠" Kovač
Nemanja "huNter" Kovač
Audric "JACKZ" Jug
Ilya "m0NESY" Osipov
Aleksi "Aleksib" Virolainen

Rémy "XTQZZZ" Quoniam (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!