A Ubisoft csodás R6S fan artokkal ünnepli az idei karácsonyt

Mindenféle stílusban alkotnak a rajongók, és ez most már sokadjára kelti fel a Ubisoft figyelmét.

A Ubisoft amellett, hogy egy új, limitált ideig elérhető frissítéssel lepte meg a közösséget, melyben a legnagyobb hangsúlyt a hógolyózás és a fergeteges skinek kapják, most az ő általuk elkészített és beküldött fan artokkal együtt igyekszik megünnepelni a karácsonyt.

Twitteren tettek közzé az egyik posztban egy maroknyi lenyűgöző rajongói rajzot, melyeket a kiadó szimplán csodálatos művészeti alkotásoknak nevezett. Mivel már itt van a kertek alatt a karácsony és az újév is, ezért az ő részükről a számukra legjobban tetszőket osztották most meg a követőkkel.

Az első alkotás egy Ravenous Moth nevű felhasználótól származik. A képen Dokkaebi és Vigil kis téli sétája látható. Külön érdekesség, hogy a művész egész hónapban különböző operátorokról tett közzé különböző téli jeleneteket. A második Retro Disastertől érkezett, róla pedig érdemes tudni, hogy mindig az a játékot a cuki oldaláról igyekszik megközelíteni, és ezt most sem volt másként. Eur0paa talán a játék legtitokzatosabb és legfélelmetesebb karakterét ábrázolta kedvesen, Nökk ebben a szerelésben egy kedves és szerethető teremtésnek tűnik az egyszer biztos. Az ünnepek tényleg mindenkiből a legjobbat hozzák ki. Miközben Dalphinnim egy Cyberpunk stílusú képpel örvendeztetette meg a közösséget, és első ránézésre úgy tűnik, hogy ez a két játék simán megérdemelne egy kollaborációt, de azért ilyen ötleteket ne adjunk a fejlesztőknek.

Ebből is látszik, hogy a Ubisoft továbbra is nagy hangsúlyt fektet a közösségi alkotásokra, és természetesen mindenkit arra bíztatnak, aki ilyen tartalmat szeret előállítani, hogy használják az #R6Community hashtaget Twitteren, ezáltal az R6 csapata könnyebben megtalálja az ilyesfajta alkotásokat.

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!