Elérzékenyültek a szülők Twitch-streamer fiuk karácsonyi ajándékától

Elérzékenyültek a szülők Twitch-streamer fiuk karácsonyi ajándékától

Óriási változást hozott életükbe az ajándék, melyet a szülők kaptak gyermeküktől karácsonyra.

Sokan esnek át azon az időszakon karácsonyhoz közeledve, hogy fogalmuk sincs, mit ajándékozhatnának szerettüknek, jóbarátjuknak, ismerősüknek, ennek több oka is lehet. Idén azonban Cody "Xposed" Burnettnek nem voltak ilyen problémái, mikor épp azon gondolkozott, mivel lepje meg a szüleit. Egy klipet is megosztott Twitteren a pillanatról, amely örökre megváltoztatta szüleinek az életét.

A videó azzal kezd, hogy a streamer családja összegyűlt a fa körül, és mindenki elkezdte bontogatni az ajándékait, amikor Xposed átadott egy levelet az édesanyjának, majd megkérte, hogy olvassa fel azt hangosan. Már az első mondat után könnyekben tört ki az anya, de folytatta az olvasást egészen a legfontosabb pontig: a fia úgy döntött, hogy kifizeti a szülei jelzáloghitelének hátralévő részét, melyet a családi házukra vettek fel.

A rajongók és a többi streamer kommentben éltette is Xposed-ot az önzetlen és kedves tettéért, melyet a családjáért tett. Classify úgy fogalmazott, hogy "Annyira inspiráló, amit tettél, kellemes ünnepeket neked és a családodnak is. Egy legenda vagy."

Egy másik rajongó pedig azt írta le, hogy Xposed saját maga is egy ajándék a szüleinek, valamint a Twitch közösségének is.

Kijelenthető tehát, hogy ezekre a pillanatokra nemcsak a család tagjai, hanem Xposed rajongói is egy ideig még emlékezni fognak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!