VALORANT: Ezt tudjuk egyelőre az Episode 4 Act 1-ről

VALORANT: Ezt tudjuk egyelőre az Episode 4 Act 1-ről

Bár a Riot részéről még nem történt meg a hivatalos bejelentés, összeszedtük meglévő ismereteinket, illetve sejtéseinket a következő VALORANT Episode-ról.

Nehéz elhinni, hogy a VALORANT hamarosan a 3. naptári évébe lép. A nagy sikerű taktikai FPS folyamatos változáson és fejlesztésen esik át, 2020 júliusi megjelenése óta 10 ügynököt és 4 pályát kaptunk, a következő év ráadásul szintén tartalmasnak ígérkezik.

Az új esztendő ráadásul hamar hozhatja el számunkra a következő Episode-ot, immáron a 4. veszi kezdetét - de pontosan mit tudunk eddig? Cikkünkben igyekeztük összeszedni az összes információt, melyet ilyen-olyan magabiztossággal, de már tudunk.

Mikor kezdődik az Episode 4 Act 1?

Hacsak nem határoz másképp a Riot, 2022. január 12-én fog kezdődni. Ez a dátum csupán egy feltételezés a jelenlegi battle pass-ból kiindulva, amely ugyanezen napon ér véget, a Riot pedig mindig is igyekezett a lehető legrövidebb időt meghagyni két Episode között.

Mire számíthatunk?

Ha csak a legminimálisabbakra gondolunk, egy teljesen új battle pass biztosan érkezni fog.

A fejlesztők pedig bár nem beszéltek arról, hogy a Sprinter kódnevű ügynök máris az Act 1-gyel csatlakozik a meglévőekhez, a tény, hogy mennyi mindent tudunk már, azt sejtteti, hogy erre már nem kell sokat várni. Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni, hogy Chamber az Episode 3 Act 3 kezdetével egyidőben vált volna elérhetővé, ám érkezésére egy kicsivel többet kellett végül várnunk.

Yoru újradolgozása is már régóta folyamatban lévő projekt a Riotnál, az ő esetében sem logika nélküli az a gondolat, hogy rá sem kell már sokat várnunk. Viszont az már a jövő zenéje, hogy ez végül az Act 1 kezdetéig el is készül-e.

Kapunk-e új pályát?

Nagy valószínűséggel nem, legalábbis nem rögtön az Episode 4 elején. Azonban egyre több információ szivárog ki annak kapcsán, hogy egy, a portugáliai Lisszabon városát idéző helyszínen is majd rendre megkísérelhetjük letenni a spike-ot, illetve ebben az ellenfelet megakadályozni.

Egy kicsivel nagyobb eséllyel az Episode 4 Act 2-höz közeledve fogunk több teasert és elcsepegtetett infómorzsát látni az érkező új pályáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!