Hamarosan ügynökönként is külön-külön állíthatunk be billentyűzetkiosztást

Hamarosan ügynökönként is külön-külön állíthatunk be billentyűzetkiosztást

Régóta kéri már a közösség az új funkciót, amelyre már nem is kell sokat várni, míg mindenki számára elérhető lesz.

Új funkció válik elérhetővé a VALORANT játékosai számára a 3.12-es frissítéssel együtt. Ez a funkció ugyanis lehetővé fogja tenni, hogy ügynökönként szabjuk testre a gombkiosztást, karakterenként egyedi beállításokat alkalmazva.

A Riot Games hosszú idő után valósítja meg a közösség egyik legrégebbi kérését. Ugyan idáig is lehetett módosítani, hogy mely gombbal melyik képességet szeretnéd használni, és ez az ultira is igaz volt, azonban a módosítás kivétel nélkül minden ügynökre egyaránt érvényes volt. A megváltozott funkció viszont a VALORANT Public Beta Environmenten belül már kipróbálható.

Egy kiszivárgott fotó szerint így nézne ki a Beállítások ablakon belül az új funkció

A funkció egy ügynökhöz csak egyféle beállítást fog engedélyezni, tehát nem lesz rá lehetőség, hogy ugyanahhoz a karakterhez többféle kiosztást tudj rendelni. Azonban arra lesz lehetőség, hogy profilonként állítsd vissza az alapértelmezett beállításokra az elrendezést, hogy utána könnyebben tudd ízlésed szerint változtatni. További kényelmi funkció lesz még, hogy a rendszer értesíteni fog, ha egy olyan gombot szeretnél beállítani, amelyhez már egy másik funkció már hozzá lett rendelve.

Az új billentyűzetkiosztási opciót a "Settings" > "Controls" > "Actions" menüpontokat kiválasztva lehet majd elérni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!