Ti hogyan teljesítettetek? - 2021-es VALORANT statok

Ti hogyan teljesítettetek? - 2021-es VALORANT statok

Elégedettek vagyunk a teljesítményeinkkel, vagy van hova fejlődni?

Hihetetlen belegondolni, hogy a Valorant megjelenése óta, már több mint egy egész év eltelt. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Twitchen kuncsorogtunk egy-egy hozzáférési kódért, mert már mi is részt akartunk venni a béta verzió kipróbálásában. Azóta viszont már eltelt némi idő, és a játékostábor megnőtt, megszilárdult.

Lassan a játékosok is fejlődnek, ismerkednek, megszokják a Valorant egyediségeit, így egyre jobb, és jobb teljesítményeket tudnak nyújtani. A fejlődésnek számos módját ismerjük, elemezzük, írunk róluk, illetve megszámlálhatatlan videó is megtalálható a YouTube-on különféle guideokról, ügynökökre, pályákra, technikákra, fegyverekre lebontva. Mi segíthet még? Néha a legegyszerűbb dolgok, mégpedig most az önismeret, és a saját statisztikáinkkal való tisztában lét. A Riot most e-mailben küldi ki játékosainak az egyéni statisztikáik összefoglalóját, beleértve a nyert meccseket, a sebzéseket és a KDA-t. 

Hogyan szerezhetjük meg a Valorant Year in Review statisztikáit?

Az első lépés, hogy ellenőrizzük a Riot fiókunkhoz kapcsolt e-mail címünk beérkező leveleit. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy melyik e-mailünket adtuk meg, jelentkezzünk be a Riot Games fiókkezelőjébe felhasználónévvel és jelszóval – itt lehetőségünk lesz megnézni, hogy melyik e-mail címmel regisztráltunk. Ha nincs a beérkező levelek között, ellenőrizzük a szemetest, vagy a spam mappát. Ha még mindig nem találjuk, jelentkezzünk be fiókunkba a Riot Games webhelyén, és kattintsunk a Kommunikációs beállítások fülre. Győződjünk meg arról, hogy a Riot Games kommunikációja négyzet be van jelölve, mert ez adja meg az engedélyt a Riotnak, a statisztikák elküldésére.

Aki további információt szeretne megtudni játékairól, lövési pontosságáról, a különböző pályákon, és ügynökökkel nyújtott teljesítményeiről, annak csak ajánlani tudom, a Blitz alkalmazás letöltését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!