kNg anyósa megmondta a tutit: Coldzera nem tud jobbat csinálni a vejénél

kNg anyósa megmondta a tutit: Coldzera nem tud jobbat csinálni a vejénél

Egy 00Nation rajongói csoportban sikerült anyósának kiszivárogtatnia kNg távozását is amellett, hogy coldzera karrierjét is megszakértette.

Egy, a hétvégén megjelent brazil átigazolási pletyka szerint coldzera építhet új csapatot a 00Nation színeiben. Roque Marques cikke a Globo Esporte oldalán azonban nem várt személytől hozott elképesztő reakciót: kNg anyósától! De nézzük először, hogy honnan indult ez az egész.

A 00Nation, ami korábban az O Plano felállását jelentette, decemberben technikailag szétesett. A Teles-ikrek, HEN1 és LUCAS1 távoztak, fer szintén bejelentette ezirányú szándékát. Innentől kezdve borítékolható volt kNg tervének a vége, már csak az eredményeik alapján is kétséges lett volna, ha a szervezet velük kívánja folytatni. A brazil rajongókat megosztotta a dolog, de ez eddig csupán üzlet. Ahogyan az is, amit 2022-re tervez a 00Nation coldzera leigazolásával.

A tervek szerint a kétszeres Major bajnok coldzera úgy került az org közelébe, hogy azok ígéretet tettek erős játékosok beszerzésére a dél-amerikai régióból - legalábbis a Globe Esporte oldalán megjelent riport szerint. Két játékos már kvázi fixnek mondható: a 19 éves, guatemalai malbsMd és a 17 éves, argentín AWP-s try. Mindketten izgalmas, fiatal tehetségnek számítanak, akik még sokra vihetik a megfelelő támogatás mellett. A másik két játékos és az edző kilétéről egyelőre nem tudni semmit, de aligha marad a jelenlegi 00Nation felállás bármely tagja is velük. Persze brazil profikról van szó, nem ez lenne az első alkalom, hogy meggondolják magukat az utolsó utáni pillanatban.

A terv viszont valakinek biztosan nem tetszik - és akkor most érünk körbe -, ugyanis kNg anyósa a 00Nation rajongói csoportban nem akárhogyan szakértette meg cold képességeit:

"Cold nem tud semmit sem jobban csinálni. Már ült a trónon. Minden csapata feloszlik. Nincs meg benne többé, ami ehhez kell. kNg távozott, a 00[Nation] meghalt. Nem akar megosztani semmit. Ő akar lenni a sztár. Minden csapata kikapott 16:0-ra. Térj észhez."

Ezzel gyakorlatilag sikerült megerősíteni kNg távozását is, amellett, hogy előkerült az a fun fact, miszerint coldzera minden csapatával kikapott legalább egyszer 16:0-ra. Bár aki szerint ez csak rá igaz a profik közül, és ezzel a ténnyel valaki karrierjét azonnal érvényteleníteni lehet, annak sürgős segítségre van szüksége.

Egyébként a brazil CS:GO profik rokonai nagyon erősek és megbízhatóak ilyen üzenetek és átigazolások kiszivárogtatásában. Elég csak a történet másik oldalán ülő coldzerára gondolni, akinek édesanyja Twitteren igyekezett meggyőzni NiKot arról tavaly, hogy ne menjen el a FaZe-ből a G2-ba. Mindezt a következő szöveggel: "a Coldzera-család arra kér, gondolj át néhány döntést". De annak idején kNg anyukája is leakelt egyet, mielőtt az MIBR bejelentette volna fia leigazolását.

A 00Nation jelenlegi játékosai:

Vito "⁠kNgV-⁠" Giuseppe
Alencar "⁠trk⁠" Rossato
Leonardo "⁠leo_drk⁠" Oliveira
Vinicius "⁠vsm⁠" Moreira

A 00Nation várhatóan a napokban hivatalossá váló játékosai:

Marcelo "⁠coldzera⁠" David
Mario "⁠malbsMd⁠" Samayoa
Santino "⁠try⁠" Rigal

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!