Grand Theft Auto VI: Lehet, már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre?

Grand Theft Auto VI: Lehet, már nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre?

Ha igazak a belsős szivárogtató információi, akkor már nem kell sokat várni a legújabb GTA-rész bejelentésére.

Nem éppen úgy alakult a Rockstar Games, illetve a GTA élete 2021-ben, ahogy azt bárki is szerette volna. A GTA Trilogy: Definitive Edition inkább dühöt és csalódottságot, mintsem örömöt és boldogságot váltott ki a rajongókból, valamint az sem tett túl sok jót a Rockstar hírnevének, hogy a GTA 5 next-gen konzolos verzióit elhalasztották - jelen állás szerint a PS5 és Xbox Series X|S tulajoknak márciusig kell várni a megjelenésre. A GTA Online The Contract DLC-jének év végi megjelenésének viszont sokan örültek.

Aki viszont a Grand Theft Auto VI kapcsán várja a legfrissebb hivatalos híreket, azoknak lehet jó hír egy TezFunz2 névre hallgató belsős adatszivárogtató értesülése. Egy, a GTA Forums oldalán megosztott posztban Tez szerint ugyanis a Rockstar a következő hónapokban bejelentheti a készülő új részt, és a megjelenésre sem kell sokkal többet várni.

"A Rockstar szokásait ismerve a nagyobb címeket illetően, a játék megjelenése a bejelentést követő évben történhet meg." - írta a posztban.

Természetesen mint minden pletykát, érdemes egy jó nagy adag fenntartással kezelni, amíg maga a Rockstar sem szólal meg az ügyben. Tez azonban a múltban többször is olyan értesülésekkel rendelkezett, melyek később igaznak bizonyultak.

A GTA 6-ot érintő pletykák a Definitive Edition megjelenésével erősödtek fel. Először a trilógia felújított változatának trailerében véltek felfedezni (azóta mint kiderült, téves) információkat a legújabb nagyobb GTA-részről, míg mások a játékokban véltek felfedezni olyan képeket, melyek - állításuk szerint - a GTA 6-ra utalhatnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!