Egy minimap ikon elárulhatta ki lesz a következő hős a Dota 2-ben

Egy minimap ikon elárulhatta ki lesz a következő hős a Dota 2-ben

Az Aghanim's Labyrinthben feltűnő szörny bekerülhet a valódi hősök közé is.

A Dota 2 123. hőse nem más lehet, mint az Aghanim's Labyrinth esemény főellensége, Primal Beast. Alapvetően talán senki nem gondolna rá, mint játszható karakter, de van néhány érdekes tény, ami simán előrevetítheti az érkezését. Az első fontos dolog, amit érdemes megjegyezni, hogy rendkívül kidolgozott modellt kapott, és ehhez részletes támadási és mozgási animációkat is kapott. Elég csak a méretét csökkenteni, és a már létező képességeit finomhangolni, hogy teljes mértékben készen álljon a bevetésre.

A másodikat pedig a minden hős minimap ikonját tároló fájlja jelenti. Itt ugyanis az összes hős arcát meg lehet találni egy helyen, beleértve a karakterek arcana és persona változatait is. Itt pedig érdemes megjegyezni, hogy ugyanez a fájl szivárogtatta ki a Drow Ranger arcanát és a Mirana personát 2021 év elején. Ezért lepte meg a fájlban kutakodókat az, hogy a Primal Beast is saját minimap ikonnal rendelkezik. A legtöbb nem hős Aghanim's Labyrinth egységének egyáltalán nincs ilyen ikonja.

Persze egyelőre semmi sem biztos, és érdemes ezeket az infókat fenntartásokkal kezelni, valamint a az Aghanim's Labyrinth végét is meg kell várni ehhez mindenképpen. Ha viszont mégis ő lenne az új harcos, akkor várhatóan a 2022-es Dota Pro Circuit Major ideális alkalom lenne a bejelentésére.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!