R6S Y7: Visszatérhet a Season Pass, megvan az új elit skin és az első operátor kódneve is

R6S Y7: Visszatérhet a Season Pass, megvan az új elit skin és az első operátor kódneve is

Miket elő nem tudnak bányászni a fájlok mélyéről, és ezzel csak még jobban izgalomba hozzák a közösséget.

Nincs olyan játék, amelynek ne lenne legalább egy olyan rajongója, aki mindent felkutat az új információkért. A Rainbow Six: Siege közösségen belül BenjaminStrike az egyik ilyen személy, hiszen folyamatosan igyekszik közzétenni Twitteren a legérdekesebb "leleteit". Alig startolt el a 2022, de már jó néhány olyan információt tudunk a jóvoltából, ami alapján egy izgalmas hetedik szezon elé nézhetünk. Kezdjük rögtön azzal, hogy visszatér a Season Pass Benjamin állítása szerint, és már csak azért is lehet hinni neki, mert az elmúlt időszakból a Snow Brawl, az Ace elit és a warm-up alatt a repick tényét is idő előtt osztotta meg a követőivel, és rendre igaza is lett. Egyébként az alábbiakat tartalmazza majd a Year 7 Season Pass:

A hetedik szezonban érkező operátorokat lehet beszerezni az SP-vel, és 14 nappal a többiek előtt már ki lehet őket próbálni. Négy headgear és uniformis is jár hozzá, de 30 százalékkal több BP pontot ad a játék meccsenként, és mindegyik Battle Passnál alapból feloldja az első 20 szintet. A különlegessége viszont, hogy csak március 21-ig lehet majd megvásárolni a Season Pass-t.

A következő jó hír, hogy Nomad is kap egy elit skint:

Az első szezonnak a neve szerinte Azami lesz, és a frissítéssel érkező új kommandós a Flubber kódnevet viseli. Csak nem valami ragacsos eszközzel megáldott operátor lesz? Ezt majd a jövő eldönti, no meg azt is, hogy az új fegyvereket beharangozó játékosoknak igazuk lesz-e.

Az biztos, hogy ezek alapján azért vérpezsdítő update várható az év elején.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!