Első naptól kezdve jóval olcsóbban is játszható lesz a Rainbow Six Extraction

Első naptól kezdve jóval olcsóbban is játszható lesz a Rainbow Six Extraction

A Ubisoft bejelentésének alighanem sok rajongó örülni fog.

A kiadó ugyanis arról számolt be, hogy a Rainbow Six Extraction bekerül az Xbox és a PC Game Pass kínálatába, így tulajdonképpen egy feliratkozást követően már lehet is tolni az első naptól kezdve az új FPS-t. A Rainbow Six PvE stílusra koncentráló spinoff alkotása január 20-án jelenik meg, és rögtön elérhetővé is válik a Game Pass tulajdonosok számára. Az előfizetési csomagokok között ITT tudtok szétnézni, de azt már most megosztjuk veletek, hogy az első hónapra mindössze 300 forintot kell leperkálnotok újoncként. Egyébként a Ubisoft a Rainbow Six Extraction-t 39,99 (kb. 13 ezer forint) dolláros áron adja azoknak a játékosoknak, akik a megvásárlását tervezik.

Nem véletlen ez a lépés a kiadótól, mivel Chris Early, a Ubisoft üzleti ügyekért felelős alelnöke arról számolt be, hogy ezzel szeretnék demonstrálni, hogy hisznek az előfizetés szolgáltatás értékében és abban a lehetőségben, amit a játékosoknak kínál. Alighanem ezért is lépték meg azt, hogy az eddig csak konzolosoknak hozzáférhető Rainbow Six: Siege szintén elérhető lesz a PC és az Ultimate Game Passre előfizetők számára január 20-tól. Ráadásul a Ubisoft konzolokon a saját szolgáltatását, a Ubisoft+-t is elindítja, amiben szintén több, mint száz játékához férhetnek hozzá az előfizetők.

Az Extraction emellett tartalmazni fog egy cross-play Buddy Pass-t is, aminek segítségével a játékhoz két extra példány is jár, így 14 napig ingyenes játékra lehet majd meginvitálni a haverokat. A Rainbow Six Extraction január 20-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!