Népszerű anime szinkronhang szólaltatja meg Neont

Népszerű anime szinkronhang szólaltatja meg Neont

Az évek, és a rutin megtette a hatását. Profi szinkronhangot kapott az érkező ügynök.

A Valorant játékosai már készülnek az új ügynök, Neon fogadására, akinek képességeit a nemrég megjelent videókból, és hírekből megismerhettük. Az elektromossággal felszerelt ügynök, nagy mozgási sebességet, mobilitást kínál majd irányítójának, ezzel dinamikus játéktempót diktálva csapattársai, és ellenfelei számára. Mivel a képességeit már a napokban boncolgattuk, nem ártott fényt deríteni Neon szinkronhangjának kilétére sem.

Vanille Velasquez, a Fülöp-szigetekről származó tapasztalt szinkronszínész most először dolgozik a Riot Games-szel annak ellenére, hogy 11 éves kora óta tevékenykedik a szakmában. Különféle anime és videojáték-karakterek megszólaltatásában szerzett korábbi tapasztalatával, Velasquez csodálatos munkaerőnek bizonyult, életet lehelve VALORANT legújabb ügynökébe. Velasquez szinkronszínészi karrierje 2016-ban gyorsult fel, mikor is csatlakozott a Szinkron Akadémiához, amely egy filippínó animecsatorna, a Hero TV szinkronműhelye.

A játékportfóliója olyan címeket tartalmaz, mint az Ikai, a Valor Legends: Eternity, a Starry Love, a Shadow of Death, a Genesis és a Bayani. Lehet, hogy a hamarosan érkező hős képességei már szinte ismertek, de pontos sebzési mutatókat még nem tudunk, és valószínűsíthető az is, hogy az újonnan debütáló hős túl erősnek fog bizonyulni szokás szerint. Persze aggodalomra semmi ok, hiszen a Riot-ot sem úgy ismerjük, mint aki fél használni a nerf kalapácsot amennyiben az indokolttá válik majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!