Ezeket az újdonságokat várjuk a VALORANTtól 2022-ben

Ezeket az újdonságokat várjuk a VALORANTtól 2022-ben

Álom, vagy valóság? Vajon a 2022-es év tartogat számunkra meglepetéseket?

A Valorant sikere világszinten hódít, és most már másfél éve alakíthatjuk ki saját megszokásainkat, rutinjainkat, és szokhatunk hozzá kedvenc ügynökeink mechanikáihoz. A patch-ek időről időre megjelennek, erősítenek, és gyengítenek, néha-néha csak korrigálnak, de kijelenthető, hogy a játék rendesen karban van tartva. A hősök képességei viszonylag változatosak, a pályák szerkezetileg mindig igyekeznek valami újat mutatni, így mindenki megtalálhatja saját stílusát a játékon belül. A fejlesztőknek nincs más dolga, mint 2022-ben is fenntartani ezt a fejlődési iramot, és olyan apró újdonságokat bevezetni a rendszerbe, amely nem csak megtartja a játékosokat, de újakat is bevonz. Jelenleg nagyjából 12 millió aktív játékos lép be a Valorantba a 2021-es statisztikák szerint, és nem tudjuk hol van még a vége. Összegyűjtöttünk 5 különböző ötletet, amelyek a játékosok szerint megdobnák a játékélményt, és plusz segítségeket is nyújtanának nekik.

Új játékmódok

Természetesen a Riot igyekszik más-más játékmódokkal szórakoztatni játékosait, mint a Spike Rush, Deathmatch, Escalation, Replication, és a Snowball Fight, de azért valljuk be ennél lehetne szélesebb a választék. Rengeteg lehetőséget lehetne még más játékokból átvenni, mint mondjuk egy jó kis Capture the Flag.

A Range fejlesztése, és kibővítése

A Range nagyon hasznos funkció a Valoranton belül. Sokan ide járnak gyakorolni, bemelegíteni, ügynököket kipróbálni, vagy különböző fegyverek használatát elsajátítani. Igen ám, de olyan extra funkciók is bekerülhetnének, hogy a játékosoknak ne kelljen különböző “aim trainer” programokat letölteni, hanem ezt a játékon belül is megtudják oldani. Szintén van lehetőség a spike plantelés, és defuse gyakorlására botok ellen, de a mostani állapotban tapasztaltabb játékosok számára ez édes kevés ilyen formában.

Új közösségi rendszer

Ezt nem is kell nagyon túlmagyarázni. Rengeteg embert nem a pontok, és rangok hoznak lázba, hanem a társaság, és barátokkal való játék. Sokan úgy érzik, a Riot nem fordít erre elég figyelmet, így kevésbé élvezetes a játék. A kommunikáció, mivel itt kulcs kérdés szintén megérdemelné, hogy a voice chat, és chat ne legyen állandóan bugos.

Játékon belüli statisztikák

A Valorant azon lehetősége, hogy globális leaderboard-ot tudunk figyelni, és tisztában lehetünk a top játékosokkal, és pontjaikkal igen kellemes, vagy akár motiváló is lehet, de mennyivel hasznosabb lenne, ha esetleg a menünkön belül képesek lennénk ellenőrizni a teljesítményeinket a hősökkel, és fegyverekkel. Vannak külső programok szintén, amelyek ezeket a funkciókat megnyitják nekünk, ilyen például a “Blitz”, mégis praktikusabb lenne ezeket játékon belül elérhetővé tenni.

Radianite pontok átdolgozása

Ez azok számára lenne fontos, akik sok pénzt invesztálnak bele a játékba, pontosabban a skinekre. Sajnos Radianite pontot vagy battle pass farmolással tudunk szerezni, vagy venni a boltba, ami horror drága. Ha azt nézzük, elengedhetetlen a fegyvereink fejlesztéséhez, és ha már rengeteg pénzt költöttünk egy vadonatúj fegyverre, ne kelljen pluszban még erre is kiadni. Egyszerűen csak zavaró, és jogosan érzik sértve magukat egyes játékosok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!