Ismerkedj meg első kézből az e-sport iparával, téged is vár az Educatio kiállítás

Ismerkedj meg első kézből az e-sport iparával, téged is vár az Educatio kiállítás

A Magyar E-sport Szövetség és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség 130 négyzetméteren mutatja be az e-sportot a Hungexpon!

Az elkövetkező csütörtökön, pénteken és szombaton, vagyis január 13-15. között a Hungexpon kerül megrendezésre az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, melyen a Magyar E-sport Szövetség és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség közös standdal várja az érdeklődőket.

A Linkup - VR által biztosított virtuális valóság programokon felül a HUNESZ szakértői is megtalálhatóak lesznek a helyszínen 10 és 17 óra között, és igyekeznek minden kérdésre válaszolni! Ha szeretnél tudatos e-sportolóvá váni, vagy épp a szakma egy másik területén, újságíróként, versenyszervezőként, kommentátorként vagy akár technikai szakemberként képzeled el a jövődet, ez a legjobb alkalom arra, hogy választ kapj a kérdéseidre! Ezenfelül találkozhatsz Blazsán Patrikkal, Az Év Sportolója Gála 2022 "Év E-sportolója" díjazottjával, valamint részt vehetsz a VaJákon, vagyis a videójátékos kompetencia mérésen is, és természetesen különféle e-sport játékokat is kipróbálhatsz.

Az Educatio ingyenesen látogatható rendezvény, viszont regisztrációhoz és oltási igazolványhoz kötött, valamint kötelező a maszk használata.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



E-sport életmód - Ismét megrendezik a HUNESZ e-sport konferenciáját - Jön az ESTB!

A második önálló konferencia célja többek között az e-sportban lévő karrier lehetőségek bemutatása, a hazai és nemzetközi e-sport közösségben folyó tudományos jellegű diskurzus élénkítése, nagy hangsúlyt fektetve az e-sport gazdasági-társadalmi hatásaira, azok előnyeire.