Hamarosan érkezik a Yoru rework

Hamarosan érkezik a Yoru rework

Komoly változtatások várnak a legelhanyagoltabb ügynökre

A Valorantban mindenkinek vannak kedvenc hősei, de sajnos nem mindig tudjuk azt választani amit éppen szeretnénk. Ez lehet azért, mert valaki más elpickeli előlünk, vagy azért mert az adott ügynök nem illik bele a csapatunkba. Az indok lényegtelen, ami fontos, hogy vannak alkalmak amikor különböző posztokon kell teljesítenünk a győzelem érdekében. Ilyenkor a dualista is áttér esetleg controller, vagy sentinel pozícióba, vagy esetenként fordítva. Van azonban egy karakter, akit senkinek nincsen ínyére választani, és ez az ügynök nem más mint Yoru.

Sajnos Yoru kit-je egyáltalán nem állja meg a helyét magasabb szintű játékokban, olyan mértékben, hogy a tavaly december közepén véget ért VCT-n egyetlen egyszer sem választották. Lehet van egy, esetleg kettő hasznos, vagy inkább nem teljesen haszontalan képessége, de egyszerűen nem éri meg választani, mert a többi ügynök lényegesen jobb nála. A kellemetlen statisztika természetesen fájt a Riotnak is, így a japán ügynöknek már nem kell sokat szenvednie a választatlanság sivár talaján. Tervek szerint a Yoru rework egész hamar, a 4.03-as patch-csel érkezik majd a játékba, ám ez még korántsem 100%-ig biztos.

A Riot bejelentése szerint keményen dolgoznak már az ügyön, és szeretnének jó munkát végezni. Éppen ezért a 4.01, és 4.02 patch még túl korai időpont lenne a debütálásra, viszont legkésőbb a 4.04-es patch-csel biztosan érkeznek az újítások. A tavalyi évhez hasonlóan, kettő hetente kapunk majd frissítések, így egy kis matekkal könnyen kiszámítható, hogy nagyjából február 9-e körül érkezik meg az új Yoru.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!