Három operátor az R6S Y6S4.2-es frissítés főszereplője

Van aki szeretetet, és van aki büntetést kapott a fejlesztőktől.

Februárban rendezik meg a Six Invitational 2022-es gigaversenyt Rainbow Six: Siegeben, ezért a Ubisoft úgy gondolta némi finomítás még ráfér a játékra, de azért nem akartak olyan nagyon belenyúlni a játékba. Bár egyesek szerint szinte mindegy mit csinálnak, menthetetlen a játék, bár a fejlesztők azért megtesznek mindent, hogy ez így is legyen... mármint, hogy jobbra forduljon a helyzet. Most apró lépést tettek ebbe az irányba, hiszen mindössze 3 karaktert módosítottak.

Közülük az egyik Aruni, aki negatív győzelmi aránnyal rendelkezik, és a meccsek kevesebb, mint 20 százalékában tűnik fel. Miközben a másik kettő nem más, mint a lengyel páros, Zofia és Ela, utóbbi viszont némi nerfet is kapott. Lássuk hát mi változik az új frissítésben:

Aruni

Mk 14 EBR

  • Kapott egy Muzzle Brake kiegészítőt

Ela

FO-12

  • Csökkent a sebzése: 35 -> 25
  • Csökkentették az Extended Barrel sebzését (távolabbra tehát már nem sebez annyit), hogy összhangban legyen más fegyverekkel.
  • A Grzmot Mine effektje miatt már nem csökken a karakter mozgási sebessége.

Zofia

  • A KS79 effektje miatt már nem csökken a karakter mozgási sebessége.

A Y6S4.2-es patch egyelőre a teszt szerveren próbálható ki, és ha a - közjegyző is rendben talál mindent - akkor természetesen felkerül majd az éles szerverekre is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!