Ares dominancia tarol szerte a szervereken. Miért olyan erős?

Ares dominancia tarol szerte a szervereken. Miért olyan erős?

A Valorant játékosok Arest választanak már a Vandál helyett is

Tegnap kezdetét vette a várva várt Episode 4, és ezzel rengeteg frissítést, módosítást, és újdonságot is kaptunk. Első körben természetesen mindenki Neon érkezésére volt kíváncsi, hiszen a kis elektromos ügynök érdekes képességeket kapott kreátoraitól, arról nem beszélve, hogy a League of Legends-hez képest, egyelőre még nem hemzseg a játék ezernyi különféle ügynöktől. Breeze változtatásai különösen nagy dicséretet kaptak globális szinten, és személyes véleményem is az, hogy a pálya sokkal élvezhetőbbé vált a változtatások révén. Ez persze lehet, hogy csak az újítás varázsa, de mit is számít miért érezzük jobbnak, ha jobbnak érezzük (Filozófia órákat vállalokcool).

Térjünk át viszont egy olyan változtatásra, ami felkavarta az egész fegyvermetát, egy olyan apróságnak szánt erősítésre, amitől felborult az egész játék menete. Mint ismert az Ares, Guardian, és Bulldog fegyverek részesültek kis erősítésnek beharangozott frissítésekben, míg a Spectre gyengítésre került. Nos, hát úgy alakult, hogy ez a “kisebb” erősítés az Ares esetében nem igazán lett olyan kicsi, mint azt gondolták. Először is, sokkal pontosabb lett a fegyver, vagyis csökkentették a visszarúgását, majd ezzel egyetemben növelték a fire-ratet is. Így a fegyver most 10 golyó/másodperc helyett, 13 golyó/másodpercet ereszt, és ezt mind úgy, hogy sokkal, de sokkal irányíthatóbbá vált a spray. Talán  így első hallásra nem adja át az érzést a buff, de gyakorlatban egyszerűen hihetetlen az egész.

A rangsorolt játékok jelenleg így néznek ki: 5 Ares vs 5 Ares, és nem számít, hogy  [eco] vagy normális vásárlási kör” – mondta a Gambit profija, Ayaz 'nAts' Akhmetshin a Twitteren.

Tehát azt mondod, még ha meg is nyerem a pisztolykört, a szerveren akkor is 10 ember fogja force-olni az Arest a 2. körben” – tette hozzá Yassine „Subroza” Taoufik, a TSM profija.


A mostani Arest, a kezdetleges Stinger időszakhoz hasonlítják nagyon sokan, de még egy annál is erősebb kiadásban. Minden bizonnyal a kéthetente érkező frissítések listájára ez a “probléma” felkerült, és hamarosan orvosolja majd a balance team. Addig is éljünk a lehetőséggel, használjuk ki az alkalmat, és addig püföljük az Arest, amíg még meleg!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!