A kis késit, ő lesz a Y7S1 új karaktere a Rainbow Six: Siegeben

A kis késit, ő lesz a Y7S1 új karaktere a Rainbow Six: Siegeben

Ő lesz a játék harmadik operátora japánból.

A szokásokhoz híven szép lassan szálingóznak a kiszivárogtatott tartalmak az új Operation kapcsán. Az egyik legfontosabb kérdés ilyenkor mindig az, hogy ki lesz a következő karakter? Erre addig nem tudjuk a választ, legalábbis pontosan, amíg a Ubisoft nem méltóztatik felfedni a következő szezont teljes egészében. Az adatbányászok elől viszont nem lehet eldugni semmi, és ez most is bebizonyosodni látszik.

A Year 7 Season 1 Japánba látogat, ennek apropóján pedig az előzetes információk alapján lesz némi nindzsa beütése az új szereplőnek. A Kiba névre hallgató új operátor végül nem kap teljesen úgy fegyvert, a repertoárjában az alábbi skulók közül lehet majd választani:

  • Elsődleges: 9x19VSN, ACS-12
  • Másodlagos: D-50
  • Kiegészítők: Barbed Wire (szöges drót), Impact Grenade

De hogy mit tud? Elvileg egy Kiba Barrier nevezetű eszköze lesz, amely nevéből fakadóan valamiféle akadályt jelenthet az ellenfél számára. Kapott még a fejlesztőktől 3 db kunai kést is, melyeket két célra lehet használni. Ebből az egyik az biztosan a sebzés, a másik egyelőre rejtély. A legkíváncsiabbak számára pedig itt egy videó, ami feltárja hogyan is néz ki Kiba:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!