A CS:GO egyik játékmódja után vágyakoznak a VALORANT játékosok

Régi-új játékmódok, és egyéb bevállt praktikákat szeretnének a játékosok látni a Valorantban 

Mint már az újévi összefoglalóban említettük, a Valorant játékosok nagyon örülnének egy-két új, friss játékmódnak. Igaz, a játékosbázis egyre csak növekszik, a játék népszerűsége az egekben, de ennek szinten tartása érdekében ki kell szolgálni néha a közönséget. A játékosok által várt Top 5 kérésben helyet foglalt az új játékmódok megjelenése. Akkor sokan emlegették a “Capture the flag” módot, vagy a “Team Deathmatch”-et, most viszont egész más ütötte fel a fejét. Ez a játékmód a Counter- Strike-ból ismert “Retake”.

Nem titok, hogy rengeteg volt Counter-Strike profi, vagy nem profi tért át a Valorant-ra, és itt most a cél nem az, hogy eldöntsük melyik is a jobb játék (a VALORANT az), hanem, hogy a jól bevált dolgokat átvigyük az egyik színtérről a másikra. Szerencsére a játékok fejlődnek, és ahogy a Counter-Strike igyekszik a Vanguardhoz hasonló védelmet kiépíteni, úgy a Valorantnak is van mit átvennie a Valve, és Hidden Path Entertainment által készített Counter-Strike-ból.

A már megszokott Spike Rush, és az Escalation sokkal inkább egy party játékmódnak mondható, mintsem gyakorlásnak, épp ezért lenne hasznos újítás a “Retake”. Aki nem ismeri a koncepciót, annak gyorsan elmondjuk, hogy egy olyan gyorsított játékmódról van szó, ahol a támadó oldal egyből egy lerakón kezd. Ahogy kezdődik a játék, a bomba élesítésre kerül, és a védőknek a feladata, hogy visszavegyék a site-ot, és hatástalanítsák a bombát. Teljesen egyszerű, jó gyakorlás, a fegyverek ugyanazok, a képességek random kerülnek be, hogy elérhetőek lesznek-e, avagy sem. Ez ilyen formában nem csak szórakozásnak kiváló, de remek lehetőség fejleszteni képességeinket is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!