Minden, amit a VALORANT 8. pályájáról tudunk

Minden, amit a VALORANT 8. pályájáról tudunk

A Riot már elkezdte adagolni a részleteket a Valorant közelgő nyolcadik map-jéről közvetlenül azután, hogy a Fracture megjelent az Episode 3 Act 2-ben. Íme, amit eddig tudunk, beleértve a pletykált elrendezéseket és a lehetséges megjelenési dátumokat. 

A béta verzióban induló három map szépen bővül, a Fracture megjelenése az Episode 3 2. felvonásban már a hetedik pálya,és lassan elérjük a nyolcadikat is! Az új map lehetséges helyével és elrendezésével kapcsolatos teóriák, és korai tudnivalók már megdőltek, hiszen sokáig Neon Fülöp-szigeteki eredetével keverték az infókat. Tekintettel arra, hogy a Riot 2-3 felvonásonként ad ki új pályákat, jogosan lehet arra számítani, hogy a közelgő időszakban érkezik majd az új csatatér a rotációhoz. 

Na de hol is lesz ennek a helye?

A két e-mail, amelyet Ruben Pontesnek (K Industries) küldtek, egy „városi geodómról” beszél. A kupola állítólag megvédi a lakosokat az árapálytól, az egyik e-mailben ez áll: „Az árapály előrejelzése szerint akár a geokupolát is kinyithatjuk a mérkőzésekre.

Ruben Pontes neve felerősítette a gyanút, hogy a térkép Brazíliában lesz – vagy legalábbis Dél-Amerikában. A Riot közösségi médiája minden ügynököt és azoknak saját régióit bemutatja. Január 17-én a cég azt mondta, hogy legközelebb a svédországi Breach-et nézzük majd meg, de közzétettek egy új térképelrendezési vázlat rajzot, rajta Raze aláírásával. Ruben Pontes portugál nevű, így az egyik teória, hogy a következő pálya Lisszabonban fog játszódni. Az előző videókban lehet is erre utaló jeleket találni, mint például hogy az egyik “teleport menetrend” utolsó állomása pont Lisszabon.

A másik lehetséges alternatíva Brazília. Az imént megjelent kép inkább ezt a lehetőséget támasztja most alá, és ebben a portugál szál is megállja a helyét (hiszen portugálul beszélnek). Egyetlen dolog biztos még csak, hogy az új pálya helye az Earth 2 lesz. Aki nem követi a Valorant eseményszálait, és nem tudja ez mit jelent az se csüggedjen, mert hamarosan kiadunk ebből is egy rövid kis összefoglalót!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!